LadyCaro
Fanka BB :)
ja mam z 50 testów w szufladzie a i tak mnie korci, żeby zamówić...Co prawda nie podjęłam jeszcze decyzji ale może zamówię...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam z 50 testów w szufladzie a i tak mnie korci, żeby zamówić...Co prawda nie podjęłam jeszcze decyzji ale może zamówię...
Ja nigdy takiego zapasu nie miałamja mam z 50 testów w szufladzie a i tak mnie korci, żeby zamówić...
No ja ogólnie sikam na testy bardzo dużo, więc mam dużo. Ale uważam, ze to nie jest normalne co ja robię.Ja nigdy takiego zapasu nie miałam
jeżu drogi i po co to pokazujesz już byłam gotowa spróbować wytrwać z dwoma testami z poprzedniego cyklu, a tu taka prowokacja…Podrzucam linka do testów ciążowych na 83 groszę sztuka
no ja zawsze wolę sikać i sukcesywnie pozbawiać się nadziei niż spadać z wysokiego koniaNie wiem teraz jakie kroki obrać. Czy zamówić milion testów od LadyCaro i sikać codziennie pewnie od 7dpo i codziennie się sprowadzać na ziemie jedna kreska, czy walczyć i nie testować aż do ostatniej chwili, ale wtedy pewnie codzień nadzieja będzie większa i większa.. Tak zle, tak niedobrze. co zrobić, jak żyć
Nie wiem teraz jakie kroki obrać. Czy zamówić milion testów od LadyCaro i sikać codziennie pewnie od 7dpo i codziennie się sprowadzać na ziemie jedna kreska, czy walczyć i nie testować aż do ostatniej chwili, ale wtedy pewnie codzień nadzieja będzie większa i większa.. Tak zle, tak niedobrze. co zrobić, jak żyć
Ale kusiszPodrzucam linka do testów ciążowych na 83 groszę sztuka