reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

A ja wczoraj wykończona tym tygodniem padłam jak zabita o 20 przy usypianiu córki i nie było trzonowania 😂😭 Bo mój mnie nie obudził bo chciał żebym odpoczęła 🙄
Czy jak wczoraj o 9 mi wyszedł pik to owulka będzie po 24-48h tak? Dziś na owulacyjne też siknelam i wciąż wysoko się utrzymuje to LH
Tak. Wskakuj na męża czym prędzej😁

reklama
Hej wszystkim, u mnie dziwna sytuacja, w poniedziałek bylam u ginekologa, mam infekcje intymna, przepisala mi globulki dopochwowe. Przekreslilam ten cykl bo to przeziębienie, to ta infekcja, seksu tez bylo malo przez te choroby. Wczoraj późnym wieczorem siknelam na test ciazowy pewna, ze bedzie bialy i ku mojemu zaskoczeniu zobaczylam bardzo slabą druga kreskę. Pytanie, czy mozliwe jest, ze globulka mogla zafalszowac wynik? Dzisiaj rano nie mialam jak skoczyc po kolejny test, pojde po pracy. Pani doktor oczywiscie wspomnialam, ze sie staramy.
Nie krejzolko, globulki nie fałszują wyników 😂 gratulacje ❤️❤️

Hej wszystkim, u mnie dziwna sytuacja, w poniedziałek bylam u ginekologa, mam infekcje intymna, przepisala mi globulki dopochwowe. Przekreslilam ten cykl bo to przeziębienie, to ta infekcja, seksu tez bylo malo przez te choroby. Wczoraj późnym wieczorem siknelam na test ciazowy pewna, ze bedzie bialy i ku mojemu zaskoczeniu zobaczylam bardzo slabą druga kreskę. Pytanie, czy mozliwe jest, ze globulka mogla zafalszowac wynik? Dzisiaj rano nie mialam jak skoczyc po kolejny test, pojde po pracy. Pani doktor oczywiscie wspomnialam, ze sie staramy.
Wow! Beta prawdę Ci powie 😁

Ja tu widzę ciążę jak nic 🙈
Jeszcze nie widziałam globulek na infekcje z HCG 🙈

Ta kreska wcale nie jest bardzo słaba!
Globulki nie mają wpływu na wynik testu, ale teraz lepiej wstrzymaj się z ich przyjmowaniem i czym prędzej skonsultuj się w tym temacie z lekarzem, żeby mieć pewność, że te które przyjmujesz możesz brać będąc w ciąży 🤞

A ja wczoraj wykończona tym tygodniem padłam jak zabita o 20 przy usypianiu córki i nie było trzonowania 😂😭 Bo mój mnie nie obudził bo chciał żebym odpoczęła 🙄
Czy jak wczoraj o 9 mi wyszedł pik to owulka będzie po 24-48h tak? Dziś na owulacyjne też siknelam i wciąż wysoko się utrzymuje to LH
A temp mierzysz?

reklama
Do góry