reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Od września kiedy unormowałam wszystkie hormony lekami mam okres 30 dniowy czyli 1 grudnia powinna być @. Dodam że nigdy w życiu takich nie miałam..
No niby tak, ale wystarczy ze owulacja przesunie się o pare dni i już okres może zaskoczyć wcześniej albo się spóźnić, bo to faza lutealna po owulacji jest stała 😃 ja mam owulacje od 14dc do nawet 19dc, potem 11 dni fazy lutealnej i cyk okres :)

reklama
No niby tak, ale wystarczy ze owulacja przesunie się o pare dni i już okres może zaskoczyć wcześniej albo się spóźnić, bo to faza lutealna po owulacji jest stała 😃 ja mam owulacje od 14dc do nawet 19dc, potem 11 dni fazy lutealnej i cyk okres :)
Według moich owulakow jeszcze nie było owulacji a jest 15dc więc się okaże a w innych cyklach nie miałam jeszcze testów znaczy miałam ale pomieszane z innych firm i też jednoznacznie nie wyszło jakoś wcześnie że niby była

Nie ma sprawy :D właśnie widzę, że się zmienia, ale myślałam, że jest jakiś konkretny algorytm :D czemu np dodawanie stosunków go zmienia 😅 mam zagwozdkę
Tego nie zauważyłam. Ogólnie to działa na algorytmie. Porównuje dane jakie wprowadzasz do danych i cykli innych kobiet.

Na razie mam tylko te wyniki. Znowu tsh urosło…

Załączniki

• IMG_0127.jpeg
    IMG_0127.jpeg
    223,8 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_0128.jpeg
    IMG_0128.jpeg
    46,2 KB · Wyświetleń: 95
bardzo dobrze pamiętasz 😁 a małym złośliwcom wybaczam bo to nie był taki podły bunt przed spaniem😅 tylko jednak prawilna, jak najbardziej uzasadniona tęsknota, aż mi ich bylo szkoda 😏 ale jest szansa, ze małymi kroczkami jakoś się poprawi i dotrwamy wszyscy żywi🤭 do 24 listopada.
Ja ogólnie nie mam problemów z zarwaną nocką chociaż spać kocham😊 ale właśnie dziś mam 1dc, w którym planowałam się zacząć przygotowywać do transferu ale nie wiem czy się to uda… może jutro coś się wyjaśni. I z tej okazji właśnie powinnam się trochę szanować a jednak niespanie w nocy troszkę mi tu bruździ w planach😗
Mam nadzieję, że mimo utrudnień, plany transferowe pójdą zgodnie z planem ❤️🤞

reklama
Do góry