reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Od września kiedy unormowałam wszystkie hormony lekami mam okres 30 dniowy czyli 1 grudnia powinna być @. Dodam że nigdy w życiu takich nie miałam..
No niby tak, ale wystarczy ze owulacja przesunie się o pare dni i już okres może zaskoczyć wcześniej albo się spóźnić, bo to faza lutealna po owulacji jest stała 😃 ja mam owulacje od 14dc do nawet 19dc, potem 11 dni fazy lutealnej i cyk okres :)

reklama
No niby tak, ale wystarczy ze owulacja przesunie się o pare dni i już okres może zaskoczyć wcześniej albo się spóźnić, bo to faza lutealna po owulacji jest stała 😃 ja mam owulacje od 14dc do nawet 19dc, potem 11 dni fazy lutealnej i cyk okres :)
Według moich owulakow jeszcze nie było owulacji a jest 15dc więc się okaże a w innych cyklach nie miałam jeszcze testów znaczy miałam ale pomieszane z innych firm i też jednoznacznie nie wyszło jakoś wcześnie że niby była

Nie ma sprawy :D właśnie widzę, że się zmienia, ale myślałam, że jest jakiś konkretny algorytm :D czemu np dodawanie stosunków go zmienia 😅 mam zagwozdkę
Tego nie zauważyłam. Ogólnie to działa na algorytmie. Porównuje dane jakie wprowadzasz do danych i cykli innych kobiet.

Na razie mam tylko te wyniki. Znowu tsh urosło…

Załączniki

• IMG_0127.jpeg
    IMG_0127.jpeg
    223,8 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_0128.jpeg
    IMG_0128.jpeg
    46,2 KB · Wyświetleń: 97
bardzo dobrze pamiętasz 😁 a małym złośliwcom wybaczam bo to nie był taki podły bunt przed spaniem😅 tylko jednak prawilna, jak najbardziej uzasadniona tęsknota, aż mi ich bylo szkoda 😏 ale jest szansa, ze małymi kroczkami jakoś się poprawi i dotrwamy wszyscy żywi🤭 do 24 listopada.
Ja ogólnie nie mam problemów z zarwaną nocką chociaż spać kocham😊 ale właśnie dziś mam 1dc, w którym planowałam się zacząć przygotowywać do transferu ale nie wiem czy się to uda… może jutro coś się wyjaśni. I z tej okazji właśnie powinnam się trochę szanować a jednak niespanie w nocy troszkę mi tu bruździ w planach😗
Mam nadzieję, że mimo utrudnień, plany transferowe pójdą zgodnie z planem ❤️🤞

reklama
Do góry