reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Hej wszystkim, u mnie dziwna sytuacja, w poniedziałek bylam u ginekologa, mam infekcje intymna, przepisala mi globulki dopochwowe. Przekreslilam ten cykl bo to przeziębienie, to ta infekcja, seksu tez bylo malo przez te choroby. Wczoraj późnym wieczorem siknelam na test ciazowy pewna, ze bedzie bialy i ku mojemu zaskoczeniu zobaczylam bardzo slabą druga kreskę. Pytanie, czy mozliwe jest, ze globulka mogla zafalszowac wynik? Dzisiaj rano nie mialam jak skoczyc po kolejny test, pojde po pracy. Pani doktor oczywiscie wspomnialam, ze sie staramy.

Załączniki

• IMG_2108.jpeg
    IMG_2108.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 158
@LadyCaro ale się cieszę! Super! Ja tez w następnym cyklu chciałam podchodzić do IUI, ale dzisiaj byłam na monitoringu (15dc) i jeszcze jestem przed owu, która najprawdopodobniej powinna być na początku tygodnia. Wiec możliwe ze zrobimy IUI w poniedziałek :) ale tylko jeśli wszystkie badania, ktore zrobiłam godzinę temu, będą mieć wyniki na czas :D znając moje szczęście to pewnie nie będzie wyników i podejdziemy w następnym miesiącu, ale i tak sie cieszę ze coś sie ruszyło w tym kierunku :) trzymam kciuki za nas obydwie <3

Hej. Byłam właśnie na wizycie u gina. Owulka prawdopodobnie przedwczoraj (i wtedy też był jedyny seks w tym cyklu). Endo 10mm.
Dostaliśmy badania do zrobienia i w przyszłym cyklu mam inseminację.
Mąż powiedział, że chyba się popłacze 😅
Ale ekstra! Trzymam kciuki żeby już coś tam się zadziało i żadnej inseminacji nie musiało być, a jak nie to i tak dalej trzymam żeby inseminacja się udała. :D

A ja wczoraj wykończona tym tygodniem padłam jak zabita o 20 przy usypianiu córki i nie było trzonowania 😂😭 Bo mój mnie nie obudził bo chciał żebym odpoczęła 🙄
Czy jak wczoraj o 9 mi wyszedł pik to owulka będzie po 24-48h tak? Dziś na owulacyjne też siknelam i wciąż wysoko się utrzymuje to LH

Załączniki

• 1dd2bcc6-787a-49bd-8158-5072b0b0071b.jpeg
    1dd2bcc6-787a-49bd-8158-5072b0b0071b.jpeg
    45,1 KB · Wyświetleń: 57
Uff... Myślałam że u nas tylko tak jest. Właśnie trochę męczy mnie to i nie wiem jak to zmienić tym bardziej że mam problem z wycelowaniem kiedy owulacja narazie testy za dużo nie mówią a na monitoring nie mogę iść. Najwyżej w grudniu idzie na badanie nasienia przynajmiej będzie wiadomo więcej. Czy leczenie czy jest tragicznie a może dobrze
Myślę, że wiele pracujących osób tak ma. Dla mnie przez cały cykl co 2 dni to byłoby za dużo i na siłę. :) ja mam niby regularne cykle a też trafić nie jest łatwo, ale trudno, zobaczymy co będzie 🤞🏻trzymam kciuki za Ciebie❤️

reklama
Do góry