U
użytkowniczka Co
Gość
Nie, nigdy nie miałam takiego wyniku.Zabijasz TSH lekami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nigdy nie miałam takiego wyniku.Zabijasz TSH lekami?
Ale ekstra! Trzymam kciuki żeby już coś tam się zadziało i żadnej inseminacji nie musiało być, a jak nie to i tak dalej trzymam żeby inseminacja się udała.Hej. Byłam właśnie na wizycie u gina. Owulka prawdopodobnie przedwczoraj (i wtedy też był jedyny seks w tym cyklu). Endo 10mm.
Dostaliśmy badania do zrobienia i w przyszłym cyklu mam inseminację.
Mąż powiedział, że chyba się popłacze
Ja jak miałam fałszywą kreskę o czasie na Facelle, to po paru godzinach zniknęła.Nie pamietam, żeby się jakkolwiek zmieniała, a już na 100% nie jaśniała.
I jak wieczór? Udany ?Mój też wygląda jak drwal a dziś mam go na trzonowanie zaciągnąć i od rana mam kosmate myśli w głowie
Myślę, że wiele pracujących osób tak ma. Dla mnie przez cały cykl co 2 dni to byłoby za dużo i na siłę. ja mam niby regularne cykle a też trafić nie jest łatwo, ale trudno, zobaczymy co będzie trzymam kciuki za CiebieUff... Myślałam że u nas tylko tak jest. Właśnie trochę męczy mnie to i nie wiem jak to zmienić tym bardziej że mam problem z wycelowaniem kiedy owulacja narazie testy za dużo nie mówią a na monitoring nie mogę iść. Najwyżej w grudniu idzie na badanie nasienia przynajmiej będzie wiadomo więcej. Czy leczenie czy jest tragicznie a może dobrze
I jak wieczór? Udany ?
Mi gin powiedział, że max 2,5 może byćJak dla mnie to tsh do starań trochę za duże