reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Z ciekawości co się stało że miałaś operację kolana? Pytam, bo sama się wybieram 🙈
Miałam uszkodzenie łękotki typu rączka od wiadra.. nie fortunnie spadłam że schodów 2 lata temu.. ale powiem szczerze że nie wiem kiedy ta nogą po operacji wróci do normalności (nie mogę kucać bo boli zginąć za bardzo też nie mogę, w nocy czasem się budzę bo boli, no i jak długo prowadzę samochód to też boli) niby Pani fizjoterapeutka powiedziała że po rehabilitacja powinno przestać boleć po prostu taki dyskomfort czuje w tym kolanie..

Czy to normalne żebym okres miała 2 dni góra 3 ( trzeciego dnia to już resztki plamienia).
Od kilku miesięcy tak mam ( wcześniej miałam 4 dni góra 5 ( ale ten piąty to tak samo plamienia).
Może to głupie ale paczka standardowych podpasek starcza mi na 2 okresy.

a kontrolowalas testami czy temperatura?
Jeszcze do wczoraj tak. Dziś rano nie miałam czasu. Zazwyczaj przed @ mam 36,9 nagle spada mi do 36,7 następny dzień 36,6 i na następny dzień dostaje @. I taka też temp. była w 27dc dokładnie 36,67. Myślałam że na drugi dzień już będzie @ ale temp. wzrosła i się utrzymywała na ok 36,74 - 36,77 wczoraj 36,85. Wklejam wykres z tego cyklu. Nie we wszystkie dni od początku mierzyłam.

Załączniki

• Screenshot_20231115_201020_My Calendar.jpg
    Screenshot_20231115_201020_My Calendar.jpg
    182,1 KB · Wyświetleń: 51
Miałam uszkodzenie łękotki typu rączka od wiadra.. nie fortunnie spadłam że schodów 2 lata temu.. ale powiem szczerze że nie wiem kiedy ta nogą po operacji wróci do normalności (nie mogę kucać bo boli zginąć za bardzo też nie mogę, w nocy czasem się budzę bo boli, no i jak długo prowadzę samochód to też boli) niby Pani fizjoterapeutka powiedziała że po rehabilitacja powinno przestać boleć po prostu taki dyskomfort czuje w tym kolanie..
Przykro mi. Mąż miał 2 lata temu operację na więzadła krzyżowe w Kielcach i wrócił do sportu. Ja chcę żeby mnie ten sam lekarz operował. U mnie chodzi o mflp więc całe kolano będą rozcinać. Ten doktorek głównie sportowców bierze, ale już z nim gadałam i miałam się stawić jak karmić przestanę 🤦 no cóż. Los zdecydował że będzie szybciej 😢

reklama
Czy to normalne żebym okres miała 2 dni góra 3 ( trzeciego dnia to już resztki plamienia).
Od kilku miesięcy tak mam ( wcześniej miałam 4 dni góra 5 ( ale ten piąty to tak samo plamienia).
Może to głupie ale paczka standardowych podpasek starcza mi na 2 okresy.
Mi się zdarzały takie 2 dniowe jak kot napłakał, a też przeważnie 4-5 dni miałam. Oczywiście po takim 2 dniowym robiłam jeszcze testy z nadzieją że to implantacyjne było 🙈

Do góry