reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
No u mnie jeszcze ściany szare po sezonie 🙈 ale u nas akurat kominek w salonie to główne źródło ogrzewania 🙈 jak ja już marzę o swoim domku 🙈
Na pewno szybciej zagrzany dom. Spaliłam teraz 6 spadków i temperatura wyższa niż jakbym paliła drewnem w centralny. Tylko że my trochę spieprzyliśmy sprawę, bo nie zrobiliśmy rozprowadzenia ciepła po całym domu. Mamy tylko jeden wylot na górze i to w holu, jak zostawimy drzwi do pokoi otwarte to się nagrzeje, ale już do sypialni ciepłe powietrze już nie dociera.

😂😂😂😂 Narazie mam dom na rysunku. Już się śmiałam do męża, że może sobie baner zamówimy na działkę i postawimy namiot z tyłu 😂 Starania i covid skutecznie odsunęły budowę w czasie 😔 jak dobrze pójdzie to zaczniemy na wiosnę ...jak nie, to chyba zacznę myśleć o sprzedaży działki i kupnie mieszkania 🤷
Aaa nie wiem dlaczego wydawało mi się, że Wasza budowa już trwa 🤦‍♀️ Trzymam 🤞żeby na wiosnę udało się rozpocząć. Własny dom, to fajna sprawa :)

No to przyszedł,dzięki waszym polecajkom dziewczyny zaczynam łykać 💊🤞🏼

Załączniki

• 3393663d-978a-4773-a5e0-c501f78c7d3f.jpeg
    3393663d-978a-4773-a5e0-c501f78c7d3f.jpeg
    42,8 KB · Wyświetleń: 41
😂😂😂😂 Narazie mam dom na rysunku. Już się śmiałam do męża, że może sobie baner zamówimy na działkę i postawimy namiot z tyłu 😂 Starania i covid skutecznie odsunęły budowę w czasie 😔 jak dobrze pójdzie to zaczniemy na wiosnę ...jak nie, to chyba zacznę myśleć o sprzedaży działki i kupnie mieszkania 🤷
Jesteś w stanie zamieszkać w mieszkaniu? Pytam bo wydajesz się być osoba, która bardzo kocha naturę i miejsce w którym żyje.

reklama
Do góry