Lwica1410
Fanka BB :)
Też miałam o to zapytaćA próbował olej silnikowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam o to zapytaćA próbował olej silnikowy?
My mieszkamy na dole u dziadków (tzw. tymczasowo już 4lata ). Dziadek sobie na górze pali w piecu, w centralnym tylko na noc i jak są dzikie mrozy to w dzień Dlatego mąż zrobił kozę w salonie, w tym roku zrobiliśmy klimatyzator w sypialni bo jak dziadek pali to jest nawet do 27 stopni i w nocy potrafi spadać do 15 . W tym roku będzie spokójNa pewno szybciej zagrzany dom. Spaliłam teraz 6 spadków i temperatura wyższa niż jakbym paliła drewnem w centralny. Tylko że my trochę spieprzyliśmy sprawę, bo nie zrobiliśmy rozprowadzenia ciepła po całym domu. Mamy tylko jeden wylot na górze i to w holu, jak zostawimy drzwi do pokoi otwarte to się nagrzeje, ale już do sypialni ciepłe powietrze już nie dociera.
Był taki ślimak TurboA próbował olej silnikowy?
Oczywiście, że nie dlatego nadal wierzę Narazie sytuacja średnia do budowy, bo ja jestem na wychowawczym i tylko mąż pracuje utrzymując nas i 2 konie w pensjonacie także jestem z niego dumna, że ogarnia Jak wrócę do pracy to na luziku postawimy ale do czerwca chcemy jeszcze próbować z drugim dzieckiem...Jesteś w stanie zamieszkać w mieszkaniu? Pytam bo wydajesz się być osoba, która bardzo kocha naturę i miejsce w którym żyje.
Cierpliwości. Budowa domu jest czaso i KasochłonnaNarazie mam dom na rysunku. Już się śmiałam do męża, że może sobie baner zamówimy na działkę i postawimy namiot z tyłu Starania i covid skutecznie odsunęły budowę w czasie jak dobrze pójdzie to zaczniemy na wiosnę ...jak nie, to chyba zacznę myśleć o sprzedaży działki i kupnie mieszkania
Właśnie też lecę do paczkomatu odebraćNo to przyszedł,dzięki waszym polecajkom dziewczyny zaczynam łykać
U mnie inna sytuacja bo nowy dom, dobrze ocieplony. Rano rozpalamy i grzeje max do 21st bo w nocy wolę jak Jet chłodniej, tak 19/19.5st. Tak wgl to chce nas przyzwyczaić by na co dzień było 19st ale mąż bardzo lubi ciepełko. Z resztą ludzie jak już przychodzą do nas i jest 21st to dla niech jest zimnoMy mieszkamy na dole u dziadków (tzw. tymczasowo już 4lata ). Dziadek sobie na górze pali w piecu, w centralnym tylko na noc i jak są dzikie mrozy to w dzień Dlatego mąż zrobił kozę w salonie, w tym roku zrobiliśmy klimatyzator w sypialni bo jak dziadek pali to jest nawet do 27 stopni i w nocy potrafi spadać do 15 . W tym roku będzie spokój
Trzymam kciuki za szybkie efekty w postaci 2 kresekNo to przyszedł,dzięki waszym polecajkom dziewczyny zaczynam łykać
I jaTeż miałam o to zapytać