Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli test wyjdzie pozytywny musisz brać go dalejGin mi kazał brać tylko do 25 dc, tylko nie doprecyzowal (a ja głupia nie dopytalam) czy właśnie powinnam brać dalej jeśli test będzie pozytywny
Ja to nie mogę uwierzyć, że przed drożnością nikt niczego nie zauważył...Dopóki nie zobacze serca nie idę na wątek ciążowy.
Gdzieś max 10-12 min. Jakiś tam cień było widać po 4 minutach, a później tylko jakby się wyostrzył po kilku kolejnych. Dobra, nie ma co... pójdę jutro na betę. Nie nakręcam bo coś wierzyć mi się nie chce żeby się faktycznie udałoa ile minut od zrobienia testu zostało zrobione zdjęcie? Bo test już wygląda na solidnie wyschnięty, a na nich się pojawiają niestety cienie po wyschnieciu
Ja tu coś widzęKurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiem raz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka
Tylko bierz tego dupka do jutra!Gdzieś max 10-12 min. Jakiś tam cień było widać po 4 minutach, a później tylko jakby się wyostrzył po kilku kolejnych. Dobra, nie ma co... pójdę jutro na betę. Nie nakręcam bo coś wierzyć mi się nie chce żeby się faktycznie udało
to jest wątek pełen starej gwardii, dawaj dawaj!No ku*wa to może jak już zaczęłam to zostanę? Akurat dzisiaj mam 1dc to nie mam co się zapisywać na testowanie
Cześć Oczywiście, że możesz dołączyć. Oby nie na zbyt długo Bo niektóre z nas już zdecydowanie powinny sobie stąd iśćNapisz coś o sobie jeśli jesteś nowa. Wystarczy kilka informacji, na przykład ile masz lat, od jakiego czasu starasz się o ciążę i czy będzie to Twoja pierwsza, czy kolejna już ciąża
Jestem tu nowa, mam 38 lat, to będzie mój pierwszy cykl starań, to być może będzie moja trzecia ciąża.
Jestem tu w celu zasięgnięcia rad, będę też dzielić się doświadczeniami. Czy mogę dołączyć?