PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
Dopóki nie zobacze serca nie idę na wątek ciążowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZrozumiałeDopóki nie zobacze serca nie idę na wątek ciążowy.
Nie zapomnij wstawić tuSpokojnie. Zobaczysz je
Mam przygotowane 4 różne testy na jutro rano...
Pink strumieniowy, pink kasetkowy, facelle i strumieniowy z DOZu
Będą jak znalazł, dzisiaj na playerze finał „ślubu od pierwszego wejrzenia”
I to ja szanuję🏋🍽Bo ja ćwiczę po to żeby jeść więcej
Hej! Z wynikami dziewczyny już pomogły, ale ja chciałam tylko napisać, że fajnie, że do nas wracasz. Tzn. lepiej byłoby, żebyś od razu poszła na mamuśki, ale to za chwilę Stara gwardia wraca na całegoCześć laseczki. Tak wiem nie jestem zapisana i nie udzielam się ostatnio ale chciałam poczekać do grudnia aż coś ruszy z diagnostyką.
Tymczasem przybywam z pytaniem. Której partner tutaj miał morfo 0%? niestety u mojego wyszedł taki wynik i chciałabym się poradzić i zacząć już coś działać odnośnie supli, leków... Będę wdzięczna
A dlaczego odstawiłaś dupka? Jakiś gin tak kazał? Lepiej łykaj i zrób betę przed odstawieniem.Kurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiem raz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka
a ile minut od zrobienia testu zostało zrobione zdjęcie? Bo test już wygląda na solidnie wyschnięty, a na nich się pojawiają niestety cienie po wyschnieciuKurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiem raz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka
Gin mi kazał brać tylko do 25 dc, tylko nie doprecyzowal (a ja głupia nie dopytalam) czy właśnie powinnam brać dalej jeśli test będzie pozytywnyA dlaczego odstawiłaś dupka? Jakiś gin tak kazał? Lepiej łykaj i zrób betę przed odstawieniem.