reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Kurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiem 😅 raz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka

Załączniki

• received_1488200275358859test.jpeg
    received_1488200275358859test.jpeg
    73 KB · Wyświetleń: 148
  • received_1058277945409780test.jpeg
    received_1058277945409780test.jpeg
    51,8 KB · Wyświetleń: 145
Cześć laseczki. Tak wiem nie jestem zapisana i nie udzielam się ostatnio ale chciałam poczekać do grudnia aż coś ruszy z diagnostyką.
Tymczasem przybywam z pytaniem. Której partner tutaj miał morfo 0%? niestety u mojego wyszedł taki wynik i chciałabym się poradzić i zacząć już coś działać odnośnie supli, leków... Będę wdzięczna
Hej! Z wynikami dziewczyny już pomogły, ale ja chciałam tylko napisać, że fajnie, że do nas wracasz. Tzn. lepiej byłoby, żebyś od razu poszła na mamuśki, ale to za chwilę :) Stara gwardia wraca na całego :D

Kurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiem 😅 raz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka
A dlaczego odstawiłaś dupka? Jakiś gin tak kazał? Lepiej łykaj i zrób betę przed odstawieniem.

a ile minut od zrobienia testu zostało zrobione zdjęcie? Bo test już wygląda na solidnie wyschnięty, a na nich się pojawiają niestety cienie po wyschnieciu

reklama
Do góry