reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

bo zdaje się ze to nie jest do końca prawidłowo rozwijająca się ciąża. Byłam na usg wczoraj i nie było widać człowieczka ani serca, tylko lekka poświata w środku a beta ponad 6 tys 🤷‍♀️ chyba ze to 4 tydzień ciąży… nie wiem
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko potoczyło się dobrze😘 Na człowieczka jeszcze trochę czasu a serce to przy becie 10 000 bardziej. Przy następnym usg będzie już sprawa jaśniejsza-jesteśmy z Tobą 😊
Kurcze laski teraz tak myślę... Pewnie będę musiała brać heparynę tak jak w poprzedniej ciąży, a lekarza umówiłam dopiero na koniec przyszłego tygodnia. Myślicie, że powinnam ją brać od momentu pozytywa? Już od razu? Tak się boję, żeby znowu coś nie poszło nie tak... :/ I nie wiem czy wcześniej lecieć do innego lekarza czy każdy mnie wyśmieje.
Ja myślę, że te parę dni bez heparyny nie będzie miało złego wpływu. Tu w Nl w ogóle nie dają heparyny ani acardu przy mojej mutacji 🤷🏼‍♀️
Kuźwa poruszona waszymi pozytywami i chodząc od wczoraj co chwilę do łazienki sprawdzając czy nie przyszła @ zrobiłam właśnie test i kuźwa wariuje bo widzę na nim cień a w życiu tych testów nie robiłam 😲 cień pojawił się przed czasem po nie całych 3min. No ale jak patrzę na zdjęcie to ja nic nie widzę. Zwariuje
Kurde na tym teście widać kreskę ale jest tak jasna, że nie wiadomo, czy to ciążowa czy fabryczna. Potem jak robiłaś tego pinka to mocz mógł być bardziej rozcieńczony, więc czekamy do rana i trzymam mocno kciuki 🙂
Jak znalazłaś w sobie siłę by się starać po stracie? Ja niby chce, ale mnie paraliżuje na samą myśl. Nie wiem jak na to spojrzeć
Ja po stratach dostawałam jeszcze większych sił do starań. Za wszelką cenę chciałam zajść w kolejną ciążę 💪🏻

Anyżowe_love to się najeździłaś dzisiaj... Nie no jakby im się jeszcze o tej próbę jutro przypomniało to nie wiem, 🤦🏼‍♀️
Dobrze, że już w domu po tylu kilometrach.

Nic dzueci śpią - trza iść podwozie umyć 😂

reklama
Fotka

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 166
reklama
Do góry