reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Napisz coś o sobie jeśli jesteś nowa. Wystarczy kilka informacji, na przykład ile masz lat, od jakiego czasu starasz się o ciążę i czy będzie to Twoja pierwsza, czy kolejna już ciąża ❤️
Jestem tu nowa, mam 38 lat, to będzie mój pierwszy cykl starań, to być może będzie moja trzecia ciąża.
Jestem tu w celu zasięgnięcia rad, będę też dzielić się doświadczeniami. Czy mogę dołączyć?
Część 🙂 możesz, podaj tylko datę kiedy będziesz testować 😉

reklama
Kurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiem 😅 raz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka
Hmmm coś widać. Jutro powtórz ✊✊

Kurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiem 😅 raz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka
Może i coś majaczy, ale ja już dwa razy miałam takie cienie bez ciąży :) zrób jutro rano, jeśli będzie nadal to hop na bete :)

reklama
Do góry