reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dam Wam zagadkę. Ciekawe kto tutaj jest ciut ciut od okresu? Zaczyna ją nudzić brzuch i ma ochotę na węglowodany pod każdą postacią? I zjadła właśnie michę gnocchi z brokułem, kurczakiem w sosie serowym? :D

Hell Yeah Yes GIF by Offline Granny!

Dam Wam zagadkę. Ciekawe kto tutaj jest ciut ciut od okresu? Zaczyna ją nudzić brzuch i ma ochotę na węglowodany pod każdą postacią? I zjadła właśnie michę gnocchi z brokułem, kurczakiem w sosie serowym? :D

Hell Yeah Yes GIF by Offline Granny!
U mnie do okresu jeszcze trochę czasu, ale dawaj te gnocchi!!!!! :D

Jak któraś jeszcze nie zamówiła dzieciorobnego magnezu, to melduję, że na aptece gemini jest po niecałe 24zł :D

reklama
Zastanawiam się jeszcze nad wrzuceniem frytek do piekarnika 🤔
czy to nasza wątkowa fitnesiara przemawia? 😂

My mamy spotkania w pracy i niestety to był mój lunch (plus dwie dokładki) a do tego pączek. Wzięłam swój lowcarb lunch ale został w lodówce do jutra 😅 tyle że jutro dalej spotkania więc zobaczymy jak to się skończy 🐷

Załączniki

• e0114a9d-5e2e-41c1-aa34-4cf785984c24.jpeg
    e0114a9d-5e2e-41c1-aa34-4cf785984c24.jpeg
    62,9 KB · Wyświetleń: 89
Do góry