reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dam Wam zagadkę. Ciekawe kto tutaj jest ciut ciut od okresu? Zaczyna ją nudzić brzuch i ma ochotę na węglowodany pod każdą postacią? I zjadła właśnie michę gnocchi z brokułem, kurczakiem w sosie serowym? :D

Hell Yeah Yes GIF by Offline Granny!
Dobre jedzenie zawsze wejdzie jak złoto. Narobiłaś smaka 😋

reklama
Ja wczoraj na kolację miałam, tylko z oleju😅 a potem kawałek ciasta na dobicie.
Jest mistrz, ale ja lepsza nie jestem. Wrzuciłam tu tydzień temu ciasto, no n przez weekend tak fajnie po kawałku sobie konsumowaliśmy, tak że w poniedziałek było pół ciasta jeszcze. Korzystają z tego, że zostało sporo postanowiłam go zapakować i zawieź w darze. No ale od tamtego poniedziałku jestem straszna myrdawa, to zapakowanego zostawiłam w garażu i pojechałam bez niego 🤦🏻‍♀️ jak już wróciłam, to tak mi było szkoda tego sterniczka że po obiedzie zjadłam całego 🙈 oczywiście później nie mogłam się ruszać.

czy to nasza wątkowa fitnesiara przemawia? 😂

My mamy spotkania w pracy i niestety to był mój lunch (plus dwie dokładki) a do tego pączek. Wzięłam swój lowcarb lunch ale został w lodówce do jutra 😅 tyle że jutro dalej spotkania więc zobaczymy jak to się skończy 🐷
Bo ja ćwiczę po to żeby jeść więcej :D

reklama
Do góry