anyżowa
Fanka BB :)
Przynajmniej ma na co zadziałaćTy może tak, ale ja właśnie połykam Glucophage z lekkim poczuciem winy.
Zadbałaś, żeby było co zbijać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przynajmniej ma na co zadziałaćTy może tak, ale ja właśnie połykam Glucophage z lekkim poczuciem winy.
Ja zawsze tak mieszam. Kiszonki, czekoladki, mleko, owoce. Mój żołądek przyjmuje wszystko. Jedyny problem w mężu, który krzywo wtedy patrzy.Niesamowita kompozycja smaków
Dziś bardziej niż czekolada kusi mnie Martini Astina poczucie winy najlepsza czekolada
Ja ostatnio jadłam codziennie.Matko, dziewczyny nie mówicie o frytkach ja je tak kocham, że mogłabym codziennie jeść . Jak tylko słyszę hasło frytki to od razu mi ślinka cieknie
@Ice41 chybaCześć laseczki. Tak wiem nie jestem zapisana i nie udzielam się ostatnio ale chciałam poczekać do grudnia aż coś ruszy z diagnostyką.
Tymczasem przybywam z pytaniem. Której partner tutaj miał morfo 0%? niestety u mojego wyszedł taki wynik i chciałabym się poradzić i zacząć już coś działać odnośnie supli, leków... Będę wdzięczna
morfo to tam drugorzędna kwestia, lepiej powiedz jak reszta wyników, a ja Ci w międzyczasie poszukam listę supli, która wczoraj wrzucałamCześć laseczki. Tak wiem nie jestem zapisana i nie udzielam się ostatnio ale chciałam poczekać do grudnia aż coś ruszy z diagnostyką.
Tymczasem przybywam z pytaniem. Której partner tutaj miał morfo 0%? niestety u mojego wyszedł taki wynik i chciałabym się poradzić i zacząć już coś działać odnośnie supli, leków... Będę wdzięczna
Albo fryty z maczkana poczucie winy najlepsza czekolada
Też na mnie dziwnie patrzą jak jem tuńczyka z czekoladą.Ja zawsze tak mieszam. Kiszonki, czekoladki, mleko, owoce. Mój żołądek przyjmuje wszystko. Jedyny problem w mężu, który krzywo wtedy patrzy.