Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koszmar...W ogóle jutro i pojutrze idę na 6 do pracy. A to oznacza wstawanie o 4. Nieeee chceeee
Mi powiedzieli, że płeć ustalają z kosmówki, więc może coś się uda ustalić, nawet jak było puste jajoCzy ja dobrze kojarzę, że też miałaś jak ja puste jajo? Z tego co się sama orientowałam przed przyjęciem do szpitala to w tym przypadku nie da się ustalić płci, bo nie mają skąd pobrać materiału do badań. Jeśli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu
Czyli o 4 będzie sikaneW ogóle jutro i pojutrze idę na 6 do pracy. A to oznacza wstawanie o 4. Nieeee chceeee
Spokojnie. Zobaczysz jeTeż bym chciała dwie kreski
Czyli o 4 będzie sikane
Starczy Ci moczu?Spokojnie. Zobaczysz je
Mam przygotowane 4 różne testy na jutro rano...
Pink strumieniowy, pink kasetkowy, facelle i strumieniowy z DOZu
Musi!Starczy Ci moczu?
Współczuję CiW ogóle jutro i pojutrze idę na 6 do pracy. A to oznacza wstawanie o 4. Nieeee chceeee
Pełen profesjonalizmSpokojnie. Zobaczysz je
Mam przygotowane 4 różne testy na jutro rano...
Pink strumieniowy, pink kasetkowy, facelle i strumieniowy z DOZu
Nawet tak nie mowMusi!
Matko kochana, a jak wyjdą negatywne?