reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Załączniki

• 16999781949695324189513776872999.jpg
    16999781949695324189513776872999.jpg
    373,5 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Kuźwa poruszona waszymi pozytywami i chodząc od wczoraj co chwilę do łazienki sprawdzając czy nie przyszła @ zrobiłam właśnie test i kuźwa wariuje bo widzę na nim cień a w życiu tych testów nie robiłam 😲 cień pojawił się przed czasem po nie całych 3min. No ale jak patrzę na zdjęcie to ja nic nie widzę. Zwariuje
Ja klasycznie nie widzę nic 🥹

reklama
Wymaz pobrany, są korki więc w domu będę dopiero około 19.
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie jak należy, w ogóle to okazało się że 1 próbki brakowało, pobrali dodatkowo.
a powiedziałaś jaką trasę musiałaś zrobić przez ich błąd? ja bym bez kitu wspomniała i spóbowała coś ugrać. Ake ja to w ogóle cebula jestem ostatnio, o wszystko się kłócę :D

Do góry