Kosinka94
Moderator
No bo jest różowy, nawet go rozbierałam więcej ja z tych ślepych, ale tu naprawdę widzę cień różowy. No ale moje ulubione pinki nic nie pokazałyAle on wydaje się być nawet nie szary
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo jest różowy, nawet go rozbierałam więcej ja z tych ślepych, ale tu naprawdę widzę cień różowy. No ale moje ulubione pinki nic nie pokazałyAle on wydaje się być nawet nie szary
Sikaj jeszcze dzis wieczór ale potrzymaj trochę.O ile @ nie przyjdzie, bo od 2 dni czuje jakby to miało być już.
Ja klasycznie nie widzę nicKuźwa poruszona waszymi pozytywami i chodząc od wczoraj co chwilę do łazienki sprawdzając czy nie przyszła @ zrobiłam właśnie test i kuźwa wariuje bo widzę na nim cień a w życiu tych testów nie robiłam cień pojawił się przed czasem po nie całych 3min. No ale jak patrzę na zdjęcie to ja nic nie widzę. Zwariuje
Oj to trochę długo trzyma kciuki byś już nie musiała stać w korkachWymaz pobrany, są korki więc w domu będę dopiero około 19.
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie jak należy, w ogóle to okazało się że 1 próbki brakowało, pobrali dodatkowo.
Dziś już odpuszczam. Wypiłam teraz 0.5l wodySikaj jeszcze dzis wieczór ale potrzymaj trochę.
Ej no nie rób tak! Zaraz ja idę sikać i masz iść też!Dziś już odpuszczam. Wypiłam teraz 0.5l wody
Nie dziwię się bo ja na zdjęciu też nic nie widzęJa klasycznie nie widzę nic
Wypadek jest droga zamknięta , ale jedziemy objazdem, trochę dalej ale zawsze to w ruchuOj to trochę długo trzyma kciuki byś już nie musiała stać w korkach
Przepraszam, dziś odpadam. Ale za Ciebie trzyma kciuki ja zrobię rano, podejrzewam że nawet bardzo wcześnie ranoEj no nie rób tak! Zaraz ja idę sikać i masz iść też!
a powiedziałaś jaką trasę musiałaś zrobić przez ich błąd? ja bym bez kitu wspomniała i spóbowała coś ugrać. Ake ja to w ogóle cebula jestem ostatnio, o wszystko się kłócęWymaz pobrany, są korki więc w domu będę dopiero około 19.
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie jak należy, w ogóle to okazało się że 1 próbki brakowało, pobrali dodatkowo.