reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziewczyny ja nie wiem chyba była owulacja. C**** wie zła jestem i temperatura i testy spadły.. dziś specjalnie prawie nic nie piłam i co jajco 🥲

Załączniki

• Screenshot_2023-11-14-17-20-40-252_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2023-11-14-17-20-40-252_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    151,6 KB · Wyświetleń: 52
a powiedziałaś jaką trasę musiałaś zrobić przez ich błąd? ja bym bez kitu wspomniała i spóbowała coś ugrać. Ake ja to w ogóle cebula jestem ostatnio, o wszystko się kłócę :D
Mają mój adres w papierach nie musiałam nic mówić xd
Ugrałam - pobrali go teraz za darmo 🤦‍♀️
Ja urwałam się szybciej z pracy o 2.5 h więc strata na godzinówce do tego strata czasu i 50 £ poszło mi na paliwo🙈
Jako dodatkowy minus ględzenie szefa czy na pewno to coś ważnego bo robota jest 😆

Płeć ustala mi szpital. W sensie oni wysłali do labu. Mają dać znać, tak myślę. Mają 10 dni na badanie, odkąd próbki trafią do laboratorium.
Tutaj akurat robiłam badanie na trombofilię 🥺
Oooo to ciekawe. Mi w szpitalu kazali to robić na własną rękę. Ile bólu kosztuje wiezienie przez połowę miasta w plastikowym pojemniczku szczątków własnego dziecka wie tylko ta, która musiała to robić...

reklama
Do góry