reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziewczyny ja nie wiem chyba była owulacja. C**** wie zła jestem i temperatura i testy spadły.. dziś specjalnie prawie nic nie piłam i co jajco 🥲

Załączniki

• Screenshot_2023-11-14-17-20-40-252_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2023-11-14-17-20-40-252_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    151,6 KB · Wyświetleń: 54
a powiedziałaś jaką trasę musiałaś zrobić przez ich błąd? ja bym bez kitu wspomniała i spóbowała coś ugrać. Ake ja to w ogóle cebula jestem ostatnio, o wszystko się kłócę :D
Mają mój adres w papierach nie musiałam nic mówić xd
Ugrałam - pobrali go teraz za darmo 🤦‍♀️
Ja urwałam się szybciej z pracy o 2.5 h więc strata na godzinówce do tego strata czasu i 50 £ poszło mi na paliwo🙈
Jako dodatkowy minus ględzenie szefa czy na pewno to coś ważnego bo robota jest 😆

Płeć ustala mi szpital. W sensie oni wysłali do labu. Mają dać znać, tak myślę. Mają 10 dni na badanie, odkąd próbki trafią do laboratorium.
Tutaj akurat robiłam badanie na trombofilię 🥺
Oooo to ciekawe. Mi w szpitalu kazali to robić na własną rękę. Ile bólu kosztuje wiezienie przez połowę miasta w plastikowym pojemniczku szczątków własnego dziecka wie tylko ta, która musiała to robić...

reklama
Do góry