reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

To teraz tylko czekać do poniedziałku 🙏🏻🙏🏻

Załączniki

• IMG_9769.jpeg
    IMG_9769.jpeg
    75,1 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Wydaje mi się, że to nie kwestia tego konkretnego magnezu, ale magnezu ogółem. Ten ma aż 3 rodzaje i to dobrze przyswajalnych. Ja brałam taki z dr’s best, glicynian bodajże. Magne b6 forte jest w formie leku i też będzie się dobrze przyswajał. Najgorsze są te wszystkie rozpuszczalne „magnezy”, czyli tlenki magnezu, czy inne świństwa.
to jest właśnie hipoteza, która przemawia do mnie najbardziej :) ja magnez biorę cały czas w postaci cytrynianu, bo jest dobrze przyswajalny. Raz jak zaniedbałam branie suplementów, w tym magnezu miałam bolesną, skurczową miesiączkę. Czego normalnie nie mam. :)

to jest właśnie hipoteza, która przemawia do mnie najbardziej :) ja magnez biorę cały czas w postaci cytrynianu, bo jest dobrze przyswajalny. Raz jak zaniedbałam branie suplementów, w tym magnezu miałam bolesną, skurczową miesiączkę. Czego normalnie nie mam. :)
Zauważyłam to samo. Dlatego ja byłam w szoku, że w jak byłam przez chwilę w tej ciąży, to nie miałam żadnych bólów brzucha, ciągnięcia, o których pisały dziewczyny.
Przy tym stresie, który miałam jak byłam w tym szpitalu, to od razu ból głowy. Teraz znowu zaczęłam suplementację i jest znaczna poprawa samopoczucia 😊

reklama
Do góry