koko.sanka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki mam jeszcze, ale jak coś sikne jutro. To był naprawdę cień, a na pinki naprawdę było biało tak więc nie widzę sensu dziś już robić bo tylko te 2 rodzaje testów mam.Również jestem za sikaniem dalej. Jak nie masz testów to mam w domu zapas - odpalam auto i jadę
To teraz tylko czekać do poniedziałku
to jest właśnie hipoteza, która przemawia do mnie najbardziej ja magnez biorę cały czas w postaci cytrynianu, bo jest dobrze przyswajalny. Raz jak zaniedbałam branie suplementów, w tym magnezu miałam bolesną, skurczową miesiączkę. Czego normalnie nie mam.Wydaje mi się, że to nie kwestia tego konkretnego magnezu, ale magnezu ogółem. Ten ma aż 3 rodzaje i to dobrze przyswajalnych. Ja brałam taki z dr’s best, glicynian bodajże. Magne b6 forte jest w formie leku i też będzie się dobrze przyswajał. Najgorsze są te wszystkie rozpuszczalne „magnezy”, czyli tlenki magnezu, czy inne świństwa.
Dzięki mam jeszcze, ale jak coś silne jutro. To był naprawdę cień, a na pinki naprawdę było biało tak więc nie widzę sensu dziś już robić bo tylko te 2 rodzaje testów mam.
Ustalasz płeć? Też korzystałam z usług tego laboratorium. Bardzo szybko działająTo teraz tylko czekać do poniedziałku
Ale on wydaje się być nawet nie szaryNo to dokładniej tej firmy test. Dzięki za info
Zauważyłam to samo. Dlatego ja byłam w szoku, że w jak byłam przez chwilę w tej ciąży, to nie miałam żadnych bólów brzucha, ciągnięcia, o których pisały dziewczyny.to jest właśnie hipoteza, która przemawia do mnie najbardziej ja magnez biorę cały czas w postaci cytrynianu, bo jest dobrze przyswajalny. Raz jak zaniedbałam branie suplementów, w tym magnezu miałam bolesną, skurczową miesiączkę. Czego normalnie nie mam.
Płeć ustala mi szpital. W sensie oni wysłali do labu. Mają dać znać, tak myślę. Mają 10 dni na badanie, odkąd próbki trafią do laboratorium.Ustalasz płeć? Też korzystałam z usług tego laboratorium. Bardzo szybko działają