reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Kuźwa poruszona waszymi pozytywami i chodząc od wczoraj co chwilę do łazienki sprawdzając czy nie przyszła @ zrobiłam właśnie test i kuźwa wariuje bo widzę na nim cień a w życiu tych testów nie robiłam 😲 cień pojawił się przed czasem po nie całych 3min. No ale jak patrzę na zdjęcie to ja nic nie widzę. Zwariuje
No to trzymaj siki i na inny patyk lej.

Jak znalazłaś w sobie siłę by się starać po stracie? Ja niby chce, ale mnie paraliżuje na samą myśl. Nie wiem jak na to spojrzeć
Po prostu bardzo chcę kolejnego maluszka 😁 Na początku też mówiłam że nigdy więcej, ale minęło kilka dni i stwierdziłam że dopóki nie pozbawią mnie drugiego jajowodu to nie odpuszczę ;)

Przykro mi. Mi tu dziewczyny polecały pinki strumieniowe i facelle z roska. I w sumie na innych prawie nie widoczne kreski miałam, a na nich bardzo ładne.
Na ja głównie na pinkach strumieniowych jadę 😉 ale stwierdziłam że spróbuję innych, cena też zachęciła 😁

Ostatnia edycja:
Masz wysoką betę, a podczas badania usg coś mowił o macicy, czy ciazowo wygląda? Jakie endometrium? Szyjka? A w jajniku określał wielkość tego co widzi. Bardzo trzymam kciuki, by to była zdrowa i prawidłowa ciąża. Ty bardziej , że tak zaskoczyła✊✊
Nic nie mówił, sam się zastanawiał czy to może być pęcherzyk ciążowy, mówił ze tak wyglada ale nie do końca prawidłowy bo ma kształt łezki i pusto w środku. Ale obstawiał tez na jakiś płyn w macicy dlatego kazał zrobić betę żeby sprawdzić czy doszło do zatrudnienia. Powiem tak, ze był trochę zszokowany. Wiedział ze dostałam okresu, wiedział ze robiłam test i robił mi usg wcześniej w szpitalu przed HSG i nic wtedy nie wskazywało na ciąże .

Jak znalazłaś w sobie siłę by się starać po stracie? Ja niby chce, ale mnie paraliżuje na samą myśl. Nie wiem jak na to spojrzeć
Daj sobie czas. Pamiętać się będzie zawsze, ale po czasie inaczej człowiek postrzega różne rzeczy. Ja po poronieniu, o tym że jestem w ciąży powiedziałam w 15 tc bo ciągle się bałam, że będzie coś nie tak. Myślę, że operacja kolana da Ci czas na zastanowienie czy chcesz jeszcze próbować. Poukładać sobie swoje uczucia.

Wydaje mi się, że to nie kwestia tego konkretnego magnezu, ale magnezu ogółem. Ten ma aż 3 rodzaje i to dobrze przyswajalnych. Ja brałam taki z dr’s best, glicynian bodajże. Magne b6 forte jest w formie leku i też będzie się dobrze przyswajał. Najgorsze są te wszystkie rozpuszczalne „magnezy”, czyli tlenki magnezu, czy inne świństwa.

reklama
O ile @ nie przyjdzie, bo od 2 dni czuje jakby to miało być już.
Również jestem za sikaniem dalej. Jak nie masz testów to mam w domu zapas - odpalam auto i jadę 8-)
car drifting GIF

Do góry