anyżowa
Fanka BB :)
Haha, no tak pewnie wiele Nas zna i miało ten stanJa to byłam zaskoczona jak po pierwszym cyklu test nie był pozytywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, no tak pewnie wiele Nas zna i miało ten stanJa to byłam zaskoczona jak po pierwszym cyklu test nie był pozytywny
Taka krecha i chyba ciąż?To ja melduje, że @ nie przyszła, a test wygląda tak. Chyba ciąż ale glowa mi cały czas mówi, żeby sie nie cieszyć, bo już dwa razy się nie udało, no zobaczymy jak tym razem. Mój entuzjazm w skali 0-10, jest na razie na mocnej dwójce jeśli nie macie nic przeciwko, to ja tu jeszcze z Wami zostanę
Będzie piękna, tylko będzie późniejDobra, nadrobiłam wątek, co widać po ostatnich postach
U mnie dziś 13dc, a tu pęcherzyka dominującego ani widu ani słychu... W poprzednim cyklu był 25mm.. teraz jest jakiś 11mm, ale jeśli już owu będzie, to mocno przesunięta. W środę idę do mojego gina, bo kazał przyjść w 15dc.
A miała być piękna owu po drożności
Kupuj! A nuż widelec się uda i zaciążysz akurat przez to z przymróżeniem oka, moim zdaniem wartoPoproszę o kopa w tyłek Rozważamy z małżem kupno biletów na bal sylwestrowy do jednej z naszych ulubionych restauracji. Będzie pyszne jedzenie, winko. A ja mam z tylu głowy myśli, że co jeśli będę w ciąży, będą nudności mnie męczyć na pewno, za dużo przez to nie pojem, szampana nawet nie wypije i w ogóle pewnie o 22 już będę zmęczona i chciała iść do domu bo przecież jak dwa lata ciąży nie było, to teraz się nagle magicznie pojawi od razu xD
to że pobierają za free to laski nie robią! Powinni w ogóle oddać pieniądze albo następną wizytę dać za freeKto dzisiaj dostał telefon z przychodni, że jedna z dwóch pobranych wczoraj przez lekarza wymazówek jest nieprawidłowa?
Oczywiście, że ja
Mega się tym wkurzyłam miałam dzisiaj ciężki dzień w pracy i jeszcze to tego to, ale już mi trochę przeszło
Jutro muszę się zwolnić szybciej z pracy jak mnie szef puści i gnać do labu w Londynie, żeby ponownie rozłożyć nogi i pobrali go za free jeszcze raz, jedyne 170 km mam luzik oczywiście bardzo przepraszają za niedogodności xd
Ja już czasem nie wyrabiam z tym swoim pechem
Tak, witamina D działa na jakość komórek jajowych i ogólne lepsze samopoczucie przede wszystkim kup sobie lek. Ja akurat biorę ibuvitWidziałam że ktoś suplementuje witaminę D .
Jaką polecacie?
Warto ją stosować?
Brownie z buraka mi ktoś polecał ostatnio szybko się robiMacie jakieś przepisy na szybkie fajne ciacho?