reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
To ja melduje, że @ nie przyszła, a test wygląda tak. Chyba ciąż 🙈 ale glowa mi cały czas mówi, żeby sie nie cieszyć, bo już dwa razy się nie udało, no zobaczymy jak tym razem. Mój entuzjazm w skali 0-10, jest na razie na mocnej dwójce 😅 jeśli nie macie nic przeciwko, to ja tu jeszcze z Wami zostanę :)
Taka krecha i chyba ciąż? 😆
Bankowo ciąż, gratki😍🥰
I niech się kropek trzyma grzecznie teraz 🙂

Dobra, nadrobiłam wątek, co widać po ostatnich postach 😅
U mnie dziś 13dc, a tu pęcherzyka dominującego ani widu ani słychu... W poprzednim cyklu był 25mm.. teraz jest jakiś 11mm, ale jeśli już owu będzie, to mocno przesunięta. W środę idę do mojego gina, bo kazał przyjść w 15dc.

A miała być piękna owu po drożności 😥
Będzie piękna, tylko będzie później🤞

Poproszę o kopa w tyłek 🙈 Rozważamy z małżem kupno biletów na bal sylwestrowy do jednej z naszych ulubionych restauracji. Będzie pyszne jedzenie, winko. A ja mam z tylu głowy myśli, że co jeśli będę w ciąży, będą nudności mnie męczyć na pewno, za dużo przez to nie pojem, szampana nawet nie wypije i w ogóle pewnie o 22 już będę zmęczona i chciała iść do domu😂 bo przecież jak dwa lata ciąży nie było, to teraz się nagle magicznie pojawi od razu xD
Kupuj! A nuż widelec się uda i zaciążysz akurat przez to ;) z przymróżeniem oka, moim zdaniem warto :)

Kto dzisiaj dostał telefon z przychodni, że jedna z dwóch pobranych wczoraj przez lekarza wymazówek jest nieprawidłowa?
Oczywiście, że ja🙋‍♀️
Mega się tym wkurzyłam miałam dzisiaj ciężki dzień w pracy i jeszcze to tego to, ale już mi trochę przeszło😅
Jutro muszę się zwolnić szybciej z pracy jak mnie szef puści i gnać do labu w Londynie, żeby ponownie rozłożyć nogi i pobrali go za free jeszcze raz, jedyne 170 km mam luzik😁 oczywiście bardzo przepraszają za niedogodności xd
Ja już czasem nie wyrabiam z tym swoim pechem😆

Kto dzisiaj dostał telefon z przychodni, że jedna z dwóch pobranych wczoraj przez lekarza wymazówek jest nieprawidłowa?
Oczywiście, że ja🙋‍♀️
Mega się tym wkurzyłam miałam dzisiaj ciężki dzień w pracy i jeszcze to tego to, ale już mi trochę przeszło😅
Jutro muszę się zwolnić szybciej z pracy jak mnie szef puści i gnać do labu w Londynie, żeby ponownie rozłożyć nogi i pobrali go za free jeszcze raz, jedyne 170 km mam luzik😁 oczywiście bardzo przepraszają za niedogodności xd
Ja już czasem nie wyrabiam z tym swoim pechem😆
to że pobierają za free to laski nie robią! Powinni w ogóle oddać pieniądze albo następną wizytę dać za free 🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry