reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
To ja melduje, że @ nie przyszła, a test wygląda tak. Chyba ciąż 🙈 ale glowa mi cały czas mówi, żeby sie nie cieszyć, bo już dwa razy się nie udało, no zobaczymy jak tym razem. Mój entuzjazm w skali 0-10, jest na razie na mocnej dwójce 😅 jeśli nie macie nic przeciwko, to ja tu jeszcze z Wami zostanę :)
Taka krecha i chyba ciąż? 😆
Bankowo ciąż, gratki😍🥰
I niech się kropek trzyma grzecznie teraz 🙂

Dobra, nadrobiłam wątek, co widać po ostatnich postach 😅
U mnie dziś 13dc, a tu pęcherzyka dominującego ani widu ani słychu... W poprzednim cyklu był 25mm.. teraz jest jakiś 11mm, ale jeśli już owu będzie, to mocno przesunięta. W środę idę do mojego gina, bo kazał przyjść w 15dc.

A miała być piękna owu po drożności 😥
Będzie piękna, tylko będzie później🤞

Poproszę o kopa w tyłek 🙈 Rozważamy z małżem kupno biletów na bal sylwestrowy do jednej z naszych ulubionych restauracji. Będzie pyszne jedzenie, winko. A ja mam z tylu głowy myśli, że co jeśli będę w ciąży, będą nudności mnie męczyć na pewno, za dużo przez to nie pojem, szampana nawet nie wypije i w ogóle pewnie o 22 już będę zmęczona i chciała iść do domu😂 bo przecież jak dwa lata ciąży nie było, to teraz się nagle magicznie pojawi od razu xD
Kupuj! A nuż widelec się uda i zaciążysz akurat przez to ;) z przymróżeniem oka, moim zdaniem warto :)

Kto dzisiaj dostał telefon z przychodni, że jedna z dwóch pobranych wczoraj przez lekarza wymazówek jest nieprawidłowa?
Oczywiście, że ja🙋‍♀️
Mega się tym wkurzyłam miałam dzisiaj ciężki dzień w pracy i jeszcze to tego to, ale już mi trochę przeszło😅
Jutro muszę się zwolnić szybciej z pracy jak mnie szef puści i gnać do labu w Londynie, żeby ponownie rozłożyć nogi i pobrali go za free jeszcze raz, jedyne 170 km mam luzik😁 oczywiście bardzo przepraszają za niedogodności xd
Ja już czasem nie wyrabiam z tym swoim pechem😆

Kto dzisiaj dostał telefon z przychodni, że jedna z dwóch pobranych wczoraj przez lekarza wymazówek jest nieprawidłowa?
Oczywiście, że ja🙋‍♀️
Mega się tym wkurzyłam miałam dzisiaj ciężki dzień w pracy i jeszcze to tego to, ale już mi trochę przeszło😅
Jutro muszę się zwolnić szybciej z pracy jak mnie szef puści i gnać do labu w Londynie, żeby ponownie rozłożyć nogi i pobrali go za free jeszcze raz, jedyne 170 km mam luzik😁 oczywiście bardzo przepraszają za niedogodności xd
Ja już czasem nie wyrabiam z tym swoim pechem😆
to że pobierają za free to laski nie robią! Powinni w ogóle oddać pieniądze albo następną wizytę dać za free 🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry