Bolilol
Fanka BB :)
Koncentracja była wyższa, miło wzrosła i była teraz 1,5 mln/ml, ale ruch spadł i ruch postępowy szybki 0%, ruch postępowy wolny niecałe 7%Tzn jakie mieliście wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koncentracja była wyższa, miło wzrosła i była teraz 1,5 mln/ml, ale ruch spadł i ruch postępowy szybki 0%, ruch postępowy wolny niecałe 7%Tzn jakie mieliście wyniki?
To jesteśmy na tym samym etapieU mnie też dziś 13 dc
Na monitoringi na razie nie chodzę, ale robię kontrolnie owulaki i wychodzą takie bladziochy
Dziwny ten cykl
Jak się masz? Wypuścili Cię od razu po zabiegu?Melduje że jestem już w domu.
No tak dokładnie, zobaczymy co przysienie los. Moja faza lutealna też szału nie robi 11 dni.Krótko po tym jak zaczęliśmy się starać, okazało się, że nie mam swoich owu. Teraz już są, ale II faza cyklu to zaledwie 10 dni, więc nie do końca wiem, jaka jest ich jakość i czy tu nie leży problem
Pożyjemy, zobaczymy co los przyniesie
Ja też go kiedyś brałam, ale mniej kapsułek. To aż tyle trzeba brać dziennie?Ja biorę Aliness, 6 kapsułek dziennie. To znaczy zaczęłam brać od kilku dni znów i już widzę, że owulacja będzie później ale z tego, co kojarzę, to na początku też tak miałam, a potem się unormowało.
Po fertistim nie zauważyłam żadnej zmiany
Właśnie nie wiem, ale chyba od razu , a może nie kurde nie wiem- jak zwykle w amoku nie dopytywałam o szczegółySuper wydaje się ten lekarz!
Czyli po drożności od razu stymulacja, tak? Nawet jeśli owulacje są naturalnie?
Wkleiłam Ci w załączniku amh robione w tamtym roku mam 32 lata niebawem 33.U mnie jest identyczna historia. Obraz jajników z wieloma pęcherzykami, ale owulacje mam, cykle regularne, testy owu zawsze wiarygodnie pokazują. Tylko te androgeny w górze.
A jakie masz AMh?
Ha, ja dziś jak wracałam do lekarza, to pomyślałam to samo jak super przed podjęciem decyzji o dziecku.
I robili łyżeczkowanie ? Jak się czujesz ?Melduje że jestem już w domu.
Zabieg miałam o 9:15, o 9:30 już mnie wybudzili. Wyszłam ze szpitala tuż przed 15.Jak się masz? Wypuścili Cię od razu po zabiegu?
Mam nadzieję,że teraz będzie już tylko lepiej
Brzuch lekko ćmi. Ale zdecydowanie lepszy zabieg niż tabletki żałuję że od razu mi nie zrobili.I robili łyżeczkowanie ? Jak się czujesz ?