reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
To takie boleśnie prawdziwe. Kto to wiedział, że seks to za mało?
Dopóki slnie zderzysz się z rzeczywistością, to nic nie wiesz. W szkole uczyli jak zapobiegać niechcianej ciąży, no i naturalne planowanie rodziny 🤷🏻‍♀️ w mojej rodzinie pary które miały problemy udawały że wszystko gra. Jednym słowem był to temat tabu.

Ostatnia edycja:
Oczywiście znowu nie mogę ani jeść ani pić. Głowa mnie boli z tego wszystkiego. Pytałam o zwolnienie to dostanę na jakieś 2-3 tygodnie

Już mam dość tej huśtawki. Zrobili mi znowu USG, macica jednak pusta nie jest. Będą mnie łyżeczkować, a do domu najwcześniej wieczorem wyjdę 😭😭😭
Trzymaj się, niedługo będzie już po wszystkim. Wrócisz do domu, dostaniesz zwolnienie i będziesz mogła skupić się na sobie, swoim samopoczuciu, zaopiekować się sobą.
Jeśli czujesz potrzebę to zapytaj o szpitalnego psychologa. Pomyśl, czy nie chciałabyś z tego skorzystać 😘

reklama
Do góry