reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

To ja melduje, że @ nie przyszła, a test wygląda tak. Chyba ciąż 🙈 ale glowa mi cały czas mówi, żeby sie nie cieszyć, bo już dwa razy się nie udało, no zobaczymy jak tym razem. Mój entuzjazm w skali 0-10, jest na razie na mocnej dwójce 😅 jeśli nie macie nic przeciwko, to ja tu jeszcze z Wami zostanę :)
🥰

reklama
Haha😆to ja w żadnej z ciąż nie miałam takiego objawu, żeby mnie od czegoś odrzuciło, nie smakowało. Nawet kawę kochałam miłością bez granic 😂 Może jedynie mięso w pierwszej ciąży mi dziwnie pachniało w 1 trymestrze i to jeden jedyny wyjątek 🙂

Anelili piękna kreska 😍 trzymam kciuki, żeby kropuś został na 8 miesięcy jeszcze 😁
Umówmy sie - na w 1CS też nie byłam w ciąży, ale wydawało mi się najbardziej, że jestem. W kolejnych udanych cyklach w ogóle nic się nie działo. Przy 2 ciąży zrobiłam test dlatego żeby okres wywołać, bo mnie piersi bolały. I tak zostało, że wrażliwy biust to jedyny objaw ciąży u mnie :) bo przy okresie, pms mnie nie bolą.

To ja melduje, że @ nie przyszła, a test wygląda tak. Chyba ciąż 🙈 ale glowa mi cały czas mówi, żeby sie nie cieszyć, bo już dwa razy się nie udało, no zobaczymy jak tym razem. Mój entuzjazm w skali 0-10, jest na razie na mocnej dwójce 😅 jeśli nie macie nic przeciwko, to ja tu jeszcze z Wami zostanę :)
Piękne kreski!
Zgodnie z zasadami możesz zostać do końca miesiąca. Ale moje błogosławieństwo i kopa na szczęście i nudne 9 miesięcy masz 🥳🩷

Gratulacje 🥰🥰

Mocna dwójka? No to niezłe opanowanie przy takich krechach.
Spokojnie do końca miesiąca zostań. I sio na mamusie.

Umówmy sie - na w 1CS też nie byłam w ciąży, ale wydawało mi się najbardziej, że jestem. W kolejnych udanych cyklach w ogóle nic się nie działo. Przy 2 ciąży zrobiłam test dlatego żeby okres wywołać, bo mnie piersi bolały. I tak zostało, że wrażliwy biust to jedyny objaw ciąży u mnie :) bo przy okresie, pms mnie nie bolą.
To ja w 2 ciążach miałam wstręt do niektórych produktów, 3 była w sumie bez objawów bo to byk taki typowy pms mój. Teraz nie miałam żadnych objawów przez 3 cykle, zero bólu. Dziś obudziłam się o 4 z bólem cyców więc poleciałam sikać na patyk 🙈 ale biel i nic więcej więc pms wraca 🤷🏻‍♀️

Super II 🥰 gratulacje 😊

To ja w 2 ciążach miałam wstręt do niektórych produktów, 3 była w sumie bez objawów bo to byk taki typowy pms mój. Teraz nie miałam żadnych objawów przez 3 cykle, zero bólu. Dziś obudziłam się o 4 z bólem cyców więc poleciałam sikać na patyk 🙈 ale biel i nic więcej więc pms wraca 🤷🏻‍♀️
U mnie w udanym cyklu jako jedynym nie odczuwałam w ogóle bólu piersi, zreszta przez cała ciąże tak bardzo delikatnie. Wiec jak tylko zaczynam je czuć to wiem, że nic z tego😭

reklama
Ja też w 1cs czułam ciążę której oczywiście nie było. Jeszcze żeby było zabawniej okres mi się wtedy spóźnił sporo.

Do góry