Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nic. W takich sytuacjach nie musisz mieć. Ja miałam a i tak nikogo to nie obchodziło i suma sumarum zostało u mnie a i tak mnie przyjęliZresztą liczę się z tym że mnie odeślą, bo nie mam skierowania
Ja też nie miałam. Powiedziałam, że jestem z zalecenia ordynatora. I normalnie mnie przyjęliZresztą liczę się z tym że mnie odeślą, bo nie mam skierowania
Za pierwszym razem też nie miałam. Na SOR nawet nie weszłam, dostałam od razu kartę przyjęcia na oddział Ginekologii. I mimo, że powiedziałam, że ciąża 5+3 to potraktowali mnie bardzo poważnie.Zresztą liczę się z tym że mnie odeślą, bo nie mam skierowania
Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą myślami!Panikuje, głowa pęka ale się szykuje naprawdę bardzo ale to bardzo nie chcę tam jechać
A w którym szpitalu? W myślenickim jest różnie i to jest w nim popadanie ze skrajności w skrajnościZa pierwszym razem też nie miałam. Na SOR nawet nie weszłam, dostałam od razu kartę przyjęcia na oddział Ginekologii. I mimo, że powiedziałam, że ciąża 5+3 to potraktowali mnie bardzo poważnie.
Mam nadzieję, że trafisz na tak dobrą opiekę i empatyczne osoby jak ja.
to dla bezpieczeństwa Twojego i Twojej rodziny! Będzie dobrze.Panikuje, głowa pęka ale się szykuje naprawdę bardzo ale to bardzo nie chcę tam jechać
Przytulam mocno ❤ bądź dzielna ❤ czekamy na informacjeJestem w drodze dziewczyny.