reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Hej. Ja dzisiaj dla.odmiany całkiem zdrowa. Zero kataru czy kichania. No bywa. Może to coś alergicznego bardziej było jednak bo trzepałam poduchy z sofy itp. A mam alergie na kurz. Ale dalej mnie ciągną jajniki, tak że mi nie przyjemnie, ale znośnie. Dzisiaj pogoda już trochę gorsza. No i klasykaaa, co na obiad hmmm. Coś czuję, że będzie zamulasty weekend. Miłego dnia ;*

reklama
A możesz napisać, do którego immunologa chodzisz? Ja mam za dwa tyg wizyty u dwóch, bo nie mogliśmy się z mężem zdecydować - u Litmanowicza i u Malinowskiego. Po urlopie odbieram też kariotypy i mam przed tym niezły stres.

I pomimo, że starałam się na ciążę, to serce mi pęka, że jednak znowu nic z tego :( zrobiłam dzisiaj test I jest jaśniejszy niż wczoraj :(( ten po lewej jest dzisiejszy
Zacznę od końca - testy nie służą do oceny bety. Jesteś na wakacjach, spróbuj skupić się na tym, odpocząć i wykorzystać urlop w 100%. Po powrocie, na spokojnie, zrobisz betę i przyrosty jeśli będziesz chciała 🤞❤️

Immunolog - dr Paśnik z Łodzi (bardzo konkretny i empatyczny, i nie zleca niepotrzebnych badań). O Malinowskim również słyszałam dużo dobrego.

Do góry