Oleczka309
Fanka BB :)
Mówię chłopie coś ty zrobił a on na to przepraszamA winter is coming Maz o tym zapomnial i przyniosl mi z biedry takie klaposzki ogrodowe. Z rozowym futerkiem. Mowie chlopie…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówię chłopie coś ty zrobił a on na to przepraszamA winter is coming Maz o tym zapomnial i przyniosl mi z biedry takie klaposzki ogrodowe. Z rozowym futerkiem. Mowie chlopie…
A apceJa lubię mączka, ale też mnie ceny wkurzają. Teraz drwal nawet nie wiem ile kosztuje. Nie ukrywam, że kupuje jak coś mal fajnego na kuponie w aptece xd
Ja też kocham ale z płynnym żółtkiemJa pozdrawiam z nad kanapek kocham jajka i awokado
Ja z kolei samo ugotowane żółtko kocham. Jajka ogólnie, a zwłaszcza białko mnie brzydzą.Ja też kocham ale z płynnym żółtkiem
U nas w ogóle libido nie ma. Seks tylko w celu prokreacji aktualnie... przykre to ale co zrobić.Myślałam,że tylko mnie już "męczy" ten sex na zawołanie bo dni płodne,bo owulacja
Ok, rozumiem i już daje Ci w tym temacie spokójNie chce się już diagnozować. Jak będzie to będzie, nie to nie.
Jest masa takich historii. Tylko nie moja
mam nadzieję, ze nie zabrzmiałam jakoś nieuprzejmie czy nie miło, bo nie miałam tego na myśliOk, rozumiem i już daje Ci w tym temacie spokój
Zacznę od końca - testy nie służą do oceny bety. Jesteś na wakacjach, spróbuj skupić się na tym, odpocząć i wykorzystać urlop w 100%. Po powrocie, na spokojnie, zrobisz betę i przyrosty jeśli będziesz chciałaA możesz napisać, do którego immunologa chodzisz? Ja mam za dwa tyg wizyty u dwóch, bo nie mogliśmy się z mężem zdecydować - u Litmanowicza i u Malinowskiego. Po urlopie odbieram też kariotypy i mam przed tym niezły stres.
I pomimo, że starałam się na ciążę, to serce mi pęka, że jednak znowu nic z tego zrobiłam dzisiaj test I jest jaśniejszy niż wczoraj ( ten po lewej jest dzisiejszy