PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
Ja to sobie jeszcze jutro do mojego lekarza zadzwonię i zapytam o te starania po HSG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż sprawdziłam co pisze w tej kwestii internet i zdecydowana większość odpowiedzi mówi o tym, że nie ma przeciwwskazań, żeby starać się w tym samym cykluJa to sobie jeszcze jutro do mojego lekarza zadzwonię i zapytam o te starania po HSG
Mnie na razie głowa pękaCzłowiek przyjdzie po kilku godzinach nieobecności i sam ze sobą rozmawia
Ja miałam na NFZ przy okazji pobytu w szpitalu. Skierowanie dostałam od lekarza na prywatnej wizycieDziewczyny a co do yej drożności to da się to zrobić na NFZ i ewentualnie skierowanie musi być na to od kogo?
Taki progesteron wskazuje na to, że owulacja się odbyłaII jeszcze mam jedno pytanko.
Bo ja w tym zielona jestem.
Bo przeglądałam moje wyniki badan z kiedyś i w 23 dniu cyklu progesteron miałam koło 9 .
Czy to znaczy że owulacja była?
Tak wiem nieraz to już się tu pojawiało ale nie mogę tego znaleźć
Współczuje ;(Mnie na razie głowa pęka
Mnie właśnie też bolało mocno, a jajowody drożne.Mocno trzymam kciuki sama przez to przechodziłam i bolało sakramencko