reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja cały czas żyję nadzieją, że w wakacje nie zmieszczę się w obecny rozmiar ciuchów, więc nawet nie przeglądam 🙈🤣 Ba! Jedno szczęście, że kupiłam kurtkę zimową, bo już mi przez myśl przeszło, żeby nie kupować, bo mogę się w nią nie zmieścić zimą 🤣 Człowiek taki stary a taki naiwny 🙈
u Ciebie inna sytuacja, u mnie to raczej wiem, że nie zajdę. Już tyle razy myślałam, że nie zdążę pojechać na kolejne wakacje :)

reklama
u Ciebie inna sytuacja, u mnie to raczej wiem, że nie zajdę. Już tyle razy myślałam, że nie zdążę pojechać na kolejne wakacje :)
To jest takie chore jakieś myślenie, nie? W takich sytuacjach sobie przypominam, że jak w grudniu szykowałam wnioski na egzamin państwowy to zastanawiałam się czy jest sens je składać, bo przecież i tak do egzaminu nie podejdę 🙈
Ale podoba mi się Twój tok myślenia z tym kostiumem. Może jednak jakieś wakacje zimowe w ciepłym miejscu? 😁

To jest takie chore jakieś myślenie, nie? W takich sytuacjach sobie przypominam, że jak w grudniu szykowałam wnioski na egzamin państwowy to zastanawiałam się czy jest sens je składać, bo przecież i tak do egzaminu nie podejdę 🙈
Ale podoba mi się Twój tok myślenia z tym kostiumem. Może jednak jakieś wakacje zimowe w ciepłym miejscu? 😁
no chore, chore, nie będę kłamać - będę szukała czegoś, zeby ubezpieczyć takie wakacje przed odwołaniem... bo a nuż. Zawsze się zaczynamy zabezpieczać tak 3 miesiące rpzed wakacjami, żeby już nie było lipy.

Ja to jakbym mogłaq to bym jutro gdzieś poleciała :D ale słowo się rzekło - czerwiec <3

Dziękuję na razie dobrze 🙂 nie czuje się jakby coś się kończyło 🤷 mam głupie myśli, że przecież nic się nie dzieje, wszystko jest w porządku 🤦 brzuch raz boli, raz nie 🤷 totalne zawieszenie 🤷
Z góry przepraszam że się tu wtrącam. Przy moim poronieniu nie chciałam iść do szpitala, bo cały czas wierzyłam, że jeszcze serce ruszy. Ale lekarz dał mi 2 tygodnie, a potem bezwzględnie do szpitala, żeby nie było zakażenia. Zaczęłam krwawić dopiero na koniec drugiego tygodnia. Trzymaj rękę na pulsie. Trzymaj się ❤️

Ja już po pracy. Dzisiaj sobie lekko pofolguje i dygnę za zdrowie męża , ma jutro urodziny, ale ze mną chce je obejść dziś xd 😄
Także sobie drinkujemy a w między czasie przygotowujemy jego ukochaną pizze i bedziemy (w większości to On , ja może coś pomogę bo beztalencie cukiernicze) robić tort😍

Ja już po pracy. Dzisiaj sobie lekko pofolguje i dygnę za zdrowie męża , ma jutro urodziny, ale ze mną chce je obejść dziś xd 😄
Także sobie drinkujemy a w między czasie przygotowujemy jego ukochaną pizze i bedziemy (w większości to On , ja może coś pomogę bo beztalencie cukiernicze) robić tort😍
Zrobisz kilka razy i będą nie dość że pyszne to jeszcze estetyczne 🙂 u mnie najgorszy byk pierwszy, teraz robiłam 5 i wyszedł mi sztos ☺️ na urodziny chrześnicy męża też będę robić ☺️

reklama
Do góry