nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Mój jak kupka zgniłej trawy.Mój też. W realu jeszcze jako tako wyglądał, a jak zrobiłam zdjęcie to wyglądał jak bochenek chleba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój jak kupka zgniłej trawy.Mój też. W realu jeszcze jako tako wyglądał, a jak zrobiłam zdjęcie to wyglądał jak bochenek chleba
Ja tam się do tego raczej nie pcham jakoś tak ta skrupulatność w gramaturach i to, że bardzo wiele elementów może pójść nie tak przez mały błąd czy szczegół gasi mój zapał i zniechęca do takiego przedsięwzięcia jakim kest tort urodzinowyZrobisz kilka razy i będą nie dość że pyszne to jeszcze estetyczne u mnie najgorszy byk pierwszy, teraz robiłam 5 i wyszedł mi sztos na urodziny chrześnicy męża też będę robić
o też w czerwcu planujemy wakacje! Mamy nadzieję że w święta będą tańsze bilety i kupujemy do NY bo kompletnie się zakochaliśmy ostatniono chore, chore, nie będę kłamać - będę szukała czegoś, zeby ubezpieczyć takie wakacje przed odwołaniem... bo a nuż. Zawsze się zaczynamy zabezpieczać tak 3 miesiące rpzed wakacjami, żeby już nie było lipy.
Ja to jakbym mogłaq to bym jutro gdzieś poleciała ale słowo się rzekło - czerwiec <3
Mąż też pierwszy raz, ciekawe jak będzie wizualnie wyglądał, w smaku ciasta zawsze były pyszne to i tort pewnie teżMi pierwszy wyszedł zabójczy w smaku, ale mniej zabójczy z wyglądu.
Pokaż fote jak masz xdMi pierwszy wyszedł zabójczy w smaku, ale mniej zabójczy z wyglądu.
Ja będąc w ciąży a potem na skróconym macierzyńskim zaczęłam robić torty I nawet wyglądają i smakują!Ja już po pracy. Dzisiaj sobie lekko pofolguje i dygnę za zdrowie męża , ma jutro urodziny, ale ze mną chce je obejść dziś xd
Także sobie drinkujemy a w między czasie przygotowujemy jego ukochaną pizze i bedziemy (w większości to On , ja może coś pomogę bo beztalencie cukiernicze) robić tort
Ja polecam masę kinderkową, śmietanę porzeczkową i żelkę porzeczkową. Pyszności.Mąż też pierwszy raz, ciekawe jak będzie wizualnie wyglądał, w smaku ciasta zawsze były pyszne to i tort pewnie też
przełożyliśmy to na jutro bo przecież muszę obejrzeć top model xDo też w czerwcu planujemy wakacje! Mamy nadzieję że w święta będą tańsze bilety i kupujemy do NY bo kompletnie się zakochaliśmy ostatnio
Już koniec dnia bez monitorów, netflixow i ekranów?
Nie, bo wstyd!Pokaż fote jak masz xd