reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Zrobisz kilka razy i będą nie dość że pyszne to jeszcze estetyczne 🙂 u mnie najgorszy byk pierwszy, teraz robiłam 5 i wyszedł mi sztos ☺️ na urodziny chrześnicy męża też będę robić ☺️
Ja tam się do tego raczej nie pcham😄 jakoś tak ta skrupulatność w gramaturach i to, że bardzo wiele elementów może pójść nie tak przez mały błąd czy szczegół gasi mój zapał i zniechęca do takiego przedsięwzięcia jakim kest tort urodzinowy😅
Jestem ciekawa jak mu wyjdzie ten tort, bo to jego pierwszy, do tej pory tylko próbował swoich sił w plackach i całkiem nieźle mu to wychodziło.
Wole raczej delektować się tym, co mój mąż, który lubi eksperymentować mi serwuje😊

no chore, chore, nie będę kłamać - będę szukała czegoś, zeby ubezpieczyć takie wakacje przed odwołaniem... bo a nuż. Zawsze się zaczynamy zabezpieczać tak 3 miesiące rpzed wakacjami, żeby już nie było lipy.

Ja to jakbym mogłaq to bym jutro gdzieś poleciała :D ale słowo się rzekło - czerwiec <3
o też w czerwcu planujemy wakacje! Mamy nadzieję że w święta będą tańsze bilety i kupujemy do NY bo kompletnie się zakochaliśmy ostatnio 🤩

Już koniec dnia bez monitorów, netflixow i ekranów? 😁

Ja już po pracy. Dzisiaj sobie lekko pofolguje i dygnę za zdrowie męża , ma jutro urodziny, ale ze mną chce je obejść dziś xd 😄
Także sobie drinkujemy a w między czasie przygotowujemy jego ukochaną pizze i bedziemy (w większości to On , ja może coś pomogę bo beztalencie cukiernicze) robić tort😍
Ja będąc w ciąży a potem na skróconym macierzyńskim zaczęłam robić torty :) I nawet wyglądają i smakują!

Załączniki

• IMG20230603084042.jpg
    IMG20230603084042.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 98
  • IMG20230514082254.jpg
    IMG20230514082254.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 97
  • IMG20230726205948.jpg
    IMG20230726205948.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry