reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja cały czas żyję nadzieją, że w wakacje nie zmieszczę się w obecny rozmiar ciuchów, więc nawet nie przeglądam 🙈🤣 Ba! Jedno szczęście, że kupiłam kurtkę zimową, bo już mi przez myśl przeszło, żeby nie kupować, bo mogę się w nią nie zmieścić zimą 🤣 Człowiek taki stary a taki naiwny 🙈
u Ciebie inna sytuacja, u mnie to raczej wiem, że nie zajdę. Już tyle razy myślałam, że nie zdążę pojechać na kolejne wakacje :)

reklama
u Ciebie inna sytuacja, u mnie to raczej wiem, że nie zajdę. Już tyle razy myślałam, że nie zdążę pojechać na kolejne wakacje :)
To jest takie chore jakieś myślenie, nie? W takich sytuacjach sobie przypominam, że jak w grudniu szykowałam wnioski na egzamin państwowy to zastanawiałam się czy jest sens je składać, bo przecież i tak do egzaminu nie podejdę 🙈
Ale podoba mi się Twój tok myślenia z tym kostiumem. Może jednak jakieś wakacje zimowe w ciepłym miejscu? 😁

To jest takie chore jakieś myślenie, nie? W takich sytuacjach sobie przypominam, że jak w grudniu szykowałam wnioski na egzamin państwowy to zastanawiałam się czy jest sens je składać, bo przecież i tak do egzaminu nie podejdę 🙈
Ale podoba mi się Twój tok myślenia z tym kostiumem. Może jednak jakieś wakacje zimowe w ciepłym miejscu? 😁
no chore, chore, nie będę kłamać - będę szukała czegoś, zeby ubezpieczyć takie wakacje przed odwołaniem... bo a nuż. Zawsze się zaczynamy zabezpieczać tak 3 miesiące rpzed wakacjami, żeby już nie było lipy.

Ja to jakbym mogłaq to bym jutro gdzieś poleciała :D ale słowo się rzekło - czerwiec <3

Dziękuję na razie dobrze 🙂 nie czuje się jakby coś się kończyło 🤷 mam głupie myśli, że przecież nic się nie dzieje, wszystko jest w porządku 🤦 brzuch raz boli, raz nie 🤷 totalne zawieszenie 🤷
Z góry przepraszam że się tu wtrącam. Przy moim poronieniu nie chciałam iść do szpitala, bo cały czas wierzyłam, że jeszcze serce ruszy. Ale lekarz dał mi 2 tygodnie, a potem bezwzględnie do szpitala, żeby nie było zakażenia. Zaczęłam krwawić dopiero na koniec drugiego tygodnia. Trzymaj rękę na pulsie. Trzymaj się ❤️

Ja już po pracy. Dzisiaj sobie lekko pofolguje i dygnę za zdrowie męża , ma jutro urodziny, ale ze mną chce je obejść dziś xd 😄
Także sobie drinkujemy a w między czasie przygotowujemy jego ukochaną pizze i bedziemy (w większości to On , ja może coś pomogę bo beztalencie cukiernicze) robić tort😍

Ja już po pracy. Dzisiaj sobie lekko pofolguje i dygnę za zdrowie męża , ma jutro urodziny, ale ze mną chce je obejść dziś xd 😄
Także sobie drinkujemy a w między czasie przygotowujemy jego ukochaną pizze i bedziemy (w większości to On , ja może coś pomogę bo beztalencie cukiernicze) robić tort😍
Zrobisz kilka razy i będą nie dość że pyszne to jeszcze estetyczne 🙂 u mnie najgorszy byk pierwszy, teraz robiłam 5 i wyszedł mi sztos ☺️ na urodziny chrześnicy męża też będę robić ☺️

reklama
Do góry