Wierze, ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, szybko dojdziesz do siebie i będziesz mogła się starać. Trzymam kciuki mocnoI tego "rozwalonego" cyklu chyba boje się najbardziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierze, ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, szybko dojdziesz do siebie i będziesz mogła się starać. Trzymam kciuki mocnoI tego "rozwalonego" cyklu chyba boje się najbardziej
Tak. Z boku to pewnie bzduryNie.
Sory, ale nie da się czytać tych bzdur.
O widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzę a potem jak mu mówię o tym, to nawet nie pamięta, bo to taka złość na śpiochaDzień dobry dzień dobry
Odnośnie chrapania, to ja mojego budziłam tyle razy ile zaczynał chrapać i chyba już się ze stresu nauczył tego nie robić
@Kitsune niezly zapas,tymczasem ja która nie ma ani jednego,bo uważam,że kolejny cykl stratny będzie
Oczywiście głowa działa, od rana zjadłam pizzę,pol słoika zupy,czekoladę i monte,a nadal bym coś zjadła w dodatku okres mam mieć za równo 7 dni i jak pisałam wczoraj miałam lekkie skurcze przez dwa dni,a dzisiaj to już czuje okresowe ciągniecie w podbrzuszu
EDIT jestem taka senna od wczoraj ze zasypiam na stojąco
Ja to mojego kiedyś nagrałam na dyktafon jak chrapał następnego dnia jak położyliśmy się wieczorem do łóżka to odpaliłam to nagranie. Ten do mnie "co to jest? ", mówię " Twoje chrapanie. A teraz usnij przy tym. " Po pół minuty kazał mi to wyłączyćO widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzę a potem jak mu mówię o tym, to nawet nie pamięta, bo to taka złość na śpiocha
Mój tez się wkurzał,ale ja wkurzałam sie bardziej gdy nie mogłam zasnąćO widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzę a potem jak mu mówię o tym, to nawet nie pamięta, bo to taka złość na śpiocha
Ja mojego również nagrałam,puściłam mu na drugi dzień to zrobił maślane oczy i mówi „ja nie chrapie przecież prawda”Ja to mojego kiedyś nagrałam na dyktafon jak chrapał następnego dnia jak położyliśmy się wieczorem do łóżka to odpaliłam to nagranie. Ten do mnie "co to jest? ", mówię " Twoje chrapanie. A teraz usnij przy tym. " Po pół minuty kazał mi to wyłączyć
Mój po poronieniu trochę się skrócił - wcześniej miałam takie 33dniowe, a teraz bardziej 29-30 dni.Nie mówiąc już w ogóle o tym, że nadal nawet nie plamię
Po poronieniu cykl ma tyle samo dni czy może się zmienić?