reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dzień dobry dzień dobry

Odnośnie chrapania, to ja mojego budziłam tyle razy ile zaczynał chrapać i chyba już się ze stresu nauczył tego nie robić 😂😂😂

@Kitsune niezly zapas,tymczasem ja która nie ma ani jednego,bo uważam,że kolejny cykl stratny będzie 🤦🏼‍♀️

Oczywiście głowa działa, od rana zjadłam pizzę,pol słoika zupy,czekoladę i monte,a nadal bym coś zjadła 🙈 w dodatku okres mam mieć za równo 7 dni i jak pisałam wczoraj miałam lekkie skurcze przez dwa dni,a dzisiaj to już czuje okresowe ciągniecie w podbrzuszu 💔😥

EDIT jestem taka senna od wczoraj ze zasypiam na stojąco

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dzień dobry

Odnośnie chrapania, to ja mojego budziłam tyle razy ile zaczynał chrapać i chyba już się ze stresu nauczył tego nie robić 😂😂😂

@Kitsune niezly zapas,tymczasem ja która nie ma ani jednego,bo uważam,że kolejny cykl stratny będzie 🤦🏼‍♀️

Oczywiście głowa działa, od rana zjadłam pizzę,pol słoika zupy,czekoladę i monte,a nadal bym coś zjadła 🙈 w dodatku okres mam mieć za równo 7 dni i jak pisałam wczoraj miałam lekkie skurcze przez dwa dni,a dzisiaj to już czuje okresowe ciągniecie w podbrzuszu 💔😥

EDIT jestem taka senna od wczoraj ze zasypiam na stojąco
O widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzę 😅 a potem jak mu mówię o tym, to nawet nie pamięta, bo to taka złość na śpiocha 😁

O widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzę 😅 a potem jak mu mówię o tym, to nawet nie pamięta, bo to taka złość na śpiocha 😁
Ja to mojego kiedyś nagrałam na dyktafon jak chrapał 🤣 następnego dnia jak położyliśmy się wieczorem do łóżka to odpaliłam to nagranie. Ten do mnie "co to jest? ", mówię " Twoje chrapanie. A teraz usnij przy tym. " Po pół minuty kazał mi to wyłączyć 🤣

Ja to mojego kiedyś nagrałam na dyktafon jak chrapał 🤣 następnego dnia jak położyliśmy się wieczorem do łóżka to odpaliłam to nagranie. Ten do mnie "co to jest? ", mówię " Twoje chrapanie. A teraz usnij przy tym. " Po pół minuty kazał mi to wyłączyć 🤣
Ja mojego również nagrałam,puściłam mu na drugi dzień to zrobił maślane oczy i mówi „ja nie chrapie przecież prawda”
Tak parsknelam śmiechem 🙈 wtedy

reklama
Mój na szczęście nie chrapie, ale czasem tak sapie i już mnie wkurza 🤣 a że mam lekki sen, to zawsze śpię w stoperach :D

Nie mówiąc już w ogóle o tym, że nadal nawet nie plamię 😥
Po poronieniu cykl ma tyle samo dni czy może się zmienić?
Mój po poronieniu trochę się skrócił - wcześniej miałam takie 33dniowe, a teraz bardziej 29-30 dni.

Dziewczyny, może któraś mądra głowa mi podpowie - dostałam właśnie wyniki PAI-1 i jest napisane tak: nie wykryto polimorficznego wariantu 4G wżadnym allelu genu PAI-1 ( 5G/5G). Czyli to znaczy jest wszystko ok? :D

Do góry