reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dzień dobry dzień dobry

Odnośnie chrapania, to ja mojego budziłam tyle razy ile zaczynał chrapać i chyba już się ze stresu nauczył tego nie robić 😂😂😂

@Kitsune niezly zapas,tymczasem ja która nie ma ani jednego,bo uważam,że kolejny cykl stratny będzie 🤦🏼‍♀️

Oczywiście głowa działa, od rana zjadłam pizzę,pol słoika zupy,czekoladę i monte,a nadal bym coś zjadła 🙈 w dodatku okres mam mieć za równo 7 dni i jak pisałam wczoraj miałam lekkie skurcze przez dwa dni,a dzisiaj to już czuje okresowe ciągniecie w podbrzuszu 💔😥

EDIT jestem taka senna od wczoraj ze zasypiam na stojąco

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dzień dobry

Odnośnie chrapania, to ja mojego budziłam tyle razy ile zaczynał chrapać i chyba już się ze stresu nauczył tego nie robić 😂😂😂

@Kitsune niezly zapas,tymczasem ja która nie ma ani jednego,bo uważam,że kolejny cykl stratny będzie 🤦🏼‍♀️

Oczywiście głowa działa, od rana zjadłam pizzę,pol słoika zupy,czekoladę i monte,a nadal bym coś zjadła 🙈 w dodatku okres mam mieć za równo 7 dni i jak pisałam wczoraj miałam lekkie skurcze przez dwa dni,a dzisiaj to już czuje okresowe ciągniecie w podbrzuszu 💔😥

EDIT jestem taka senna od wczoraj ze zasypiam na stojąco
O widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzę 😅 a potem jak mu mówię o tym, to nawet nie pamięta, bo to taka złość na śpiocha 😁

O widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzę 😅 a potem jak mu mówię o tym, to nawet nie pamięta, bo to taka złość na śpiocha 😁
Ja to mojego kiedyś nagrałam na dyktafon jak chrapał 🤣 następnego dnia jak położyliśmy się wieczorem do łóżka to odpaliłam to nagranie. Ten do mnie "co to jest? ", mówię " Twoje chrapanie. A teraz usnij przy tym. " Po pół minuty kazał mi to wyłączyć 🤣

Ja to mojego kiedyś nagrałam na dyktafon jak chrapał 🤣 następnego dnia jak położyliśmy się wieczorem do łóżka to odpaliłam to nagranie. Ten do mnie "co to jest? ", mówię " Twoje chrapanie. A teraz usnij przy tym. " Po pół minuty kazał mi to wyłączyć 🤣
Ja mojego również nagrałam,puściłam mu na drugi dzień to zrobił maślane oczy i mówi „ja nie chrapie przecież prawda”
Tak parsknelam śmiechem 🙈 wtedy

reklama
Mój na szczęście nie chrapie, ale czasem tak sapie i już mnie wkurza 🤣 a że mam lekki sen, to zawsze śpię w stoperach :D

Nie mówiąc już w ogóle o tym, że nadal nawet nie plamię 😥
Po poronieniu cykl ma tyle samo dni czy może się zmienić?
Mój po poronieniu trochę się skrócił - wcześniej miałam takie 33dniowe, a teraz bardziej 29-30 dni.

Dziewczyny, może któraś mądra głowa mi podpowie - dostałam właśnie wyniki PAI-1 i jest napisane tak: nie wykryto polimorficznego wariantu 4G wżadnym allelu genu PAI-1 ( 5G/5G). Czyli to znaczy jest wszystko ok? :D

Do góry