reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziewczyny, a co myślicie o tym, że skoro i tak muszę czekać 3 miesiące, to może machnąć operację kolana teraz? (Ortopeda mówił że czas oczekiwania na operację to 8-10 tygodni). To akurat na starania byłabym już z nowiutkim kolanem 😅
To wczoraj Ci już lekarz powiedział, ze masz się wstrzymać 3 miesiące ze staraniami?

Dziewczyny, a co myślicie o tym, że skoro i tak muszę czekać 3 miesiące, to może machnąć operację kolana teraz? (Ortopeda mówił że czas oczekiwania na operację to 8-10 tygodni). To akurat na starania byłabym już z nowiutkim kolanem 😅
A to nadal mówią że trzeba czekać 3 miesiące? Ja poroniłam w 10 tygodniu, miałam łyżeczkowanie i po pierwszej miesiączce już mogliśmy działać

Nie mówiąc już w ogóle o tym, że nadal nawet nie plamię 😥
Po poronieniu cykl ma tyle samo dni czy może się zmienić?

Ja się chyba załamie dostałam antybiotyk Cipronex na zapalenie pęcherza na 10 dni czyli do 12 listopada, a 16 mam umówioną drożność, czyli nie zdążę przed drożnością odczekać 7 żeby zrobić posiew moczu i upewnić się że nic już nie ma. 😭 powiedzcie ile ważne są wyniki wymazów MUCHa robionych przed drożnością? Załamana jestem tak strasznie liczyłam na to badanie w tym miesiącu. A jak jeszcze okaże się że wymazy będę miała powtarzać to ja nie wiem :(

Ostatnia edycja:
A to nadal mówią że trzeba czekać 3 miesiące? Ja poroniłam w 10 tygodniu, miałam łyżeczkowanie i po pierwszej miesiączce już mogliśmy działać
No to teraz nic już nie wiem. 🤷 mi powiedział że mam czekać, żeby powtórki nie było 😥
A mój mąż to stwierdził, że nie wie czy da radę mnie tknąć po poronieniu przez pół roku to już w ogóle załamka 🥴

reklama
No to teraz nic już nie wiem. 🤷 mi powiedział że mam czekać, żeby powtórki nie było 😥
A mój mąż to stwierdził, że nie wie czy da radę mnie tknąć po poronieniu przez pół roku to już w ogóle załamka 🥴
Po pierwszym poronieniu jeden lekarz mi powiedział że 3msc minimum, potem drugi że pół roku minimum. Zaszłam bodajże w drugim cyklu po poronieniu w kolejną ciążę i do odstawienia heparyny były wszystko okej 🤷 Po tym poronieniu w szpitalu mi powiedzieli, że po pierwszej miesiączce kontrola i jak będzie okej to tylko ode mnie zależy czy chcemy się starać czy nie.

Do góry