babielato_
Fanka BB :)
Z tego co czytałam dużo ludzi nie ma na nich testowych. Ogólnie nigdy w życiu żadnej kreski nawet testowej nie miałamJak Ty to robisz, że nie masz testowej na easy@home?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co czytałam dużo ludzi nie ma na nich testowych. Ogólnie nigdy w życiu żadnej kreski nawet testowej nie miałamJak Ty to robisz, że nie masz testowej na easy@home?!
Hej, a ten acard to jak bierzesz, z zalecenia lekarza ?Daj znać jaki wynik będzie trombofilii. Sam po urodzeniu dziecka miałam skąpy okres, tzn było to głównie plamienie i nie znalazłam przyczyny, a odkąd biorę acard wróciła moja miesiączka sprzed lat. Teraz się zastanawiam czy to wina mutacji.
no właśnie ja je miałam testowej! Ps zrobiłam tuż po okresie bo mąż tak mnie wku****wiał że już niczym nie mogłam tego wytłumaczyć jak tylko ciążowymi hormonamiZ tego co czytałam dużo ludzi nie ma na nich testowych. Ogólnie nigdy w życiu żadnej kreski nawet testowej nie miałam
Nie, na własną rękę. Zalecenia moje ginekolożki to heparyna po pozytywnym teście.Hej, a ten acard to jak bierzesz, z zalecenia lekarza ?
Ja jestem z deka zrezygnowana ale podglądam Was od czasu do czasu i może zapisze się na grudzień 18.
No.ale tyle stron że to jest chyba nie do przeczytania.
@Kitusune i ja się dołączam do podziękowań
Ja mam wrażenie, że na tych testach to kreskę widać jak się je wyjmie już z opakowania Owulacyjne są super, ale ciążowe to chyba dobre do robienia dokumentacji wybarwiania kreski jak już ciąż pewnyJak Ty to robisz, że nie masz testowej na easy@home?!
A Acard w całym cyklu ? 1x75? Bo ja też to kupiłamNie, na własną rękę. Zalecenia moje ginekolożki to heparyna po pozytywnym teście.
Mi lecą, ale już to chyba ustaje. Dzieje się tak, bo jest okres jesienno-zimowy, jestem po narkozie (potwierdzone przez fryzjera, że mogą bardziej wypadać), no i przez ten krótki czas w ciąży włosy tak nie wypadają i po poronieniu organizm zaczyna wracać do normy, dlatego pozbywa się tych, których nie utraciło się wcześniej.Mam pytanie do dziewczyn które poroniły - czy po tym wszystkim zauważyłyście że włosy zaczęły wam nadmiernie wypadać? Mi tak lecą włosy z głowy że zaczęło mnie to niepokoić..
Na moich nic nie ma serio. I dziewczyny tu mi z grupy polecały bardzoJa mam wrażenie, że na tych testach to kreskę widać jak się je wyjmie już z opakowania Owulacyjne są super, ale ciążowe to chyba dobre do robienia dokumentacji wybarwiania kreski jak już ciąż pewny