reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Daj znać jaki wynik będzie trombofilii. Sam po urodzeniu dziecka miałam skąpy okres, tzn było to głównie plamienie i nie znalazłam przyczyny, a odkąd biorę acard wróciła moja miesiączka sprzed lat. Teraz się zastanawiam czy to wina mutacji.
Hej, a ten acard to jak bierzesz, z zalecenia lekarza ?🤔
Ja jestem z deka zrezygnowana ale podglądam Was od czasu do czasu i może zapisze się na grudzień 18.
No.ale tyle stron że to jest chyba nie do przeczytania.
@Kitusune i ja się dołączam do podziękowań🥰

Dziekuje @Kitsune za pierwszorzedne prowadzenie wątku.
Dziekuje Wam wszystkim dziewczyny za te ostatnie wspólne miesiace na kreskach. Bylyscie i jestescie ogromna skarbnica wiedzy i wsparcia, watki kreskowe byly dla mnie bezpiecznym miejscem, w ktorym zawsze moglam znalezc schronienie i rade.
Trzymam kciuki za Was wszystkie.❤️

Mam pytanie do dziewczyn które poroniły - czy po tym wszystkim zauważyłyście że włosy zaczęły wam nadmiernie wypadać? Mi tak lecą włosy z głowy że zaczęło mnie to niepokoić.. 🫤

Hej, a ten acard to jak bierzesz, z zalecenia lekarza ?🤔
Ja jestem z deka zrezygnowana ale podglądam Was od czasu do czasu i może zapisze się na grudzień 18.
No.ale tyle stron że to jest chyba nie do przeczytania.
@Kitusune i ja się dołączam do podziękowań🥰
Nie, na własną rękę. Zalecenia moje ginekolożki to heparyna po pozytywnym teście.

Mam pytanie do dziewczyn które poroniły - czy po tym wszystkim zauważyłyście że włosy zaczęły wam nadmiernie wypadać? Mi tak lecą włosy z głowy że zaczęło mnie to niepokoić.. 🫤
Mi lecą, ale już to chyba ustaje. Dzieje się tak, bo jest okres jesienno-zimowy, jestem po narkozie (potwierdzone przez fryzjera, że mogą bardziej wypadać), no i przez ten krótki czas w ciąży włosy tak nie wypadają i po poronieniu organizm zaczyna wracać do normy, dlatego pozbywa się tych, których nie utraciło się wcześniej.

reklama
Do góry