reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziękuję za poprowadzenie wątku @Kitsune ! 💙 miło było do was wrócić po kilku miesiącach 🎉
Poniżej mem dla wszystkich lubiących rozmiękać w wannie 😂

Załączniki

• IMG_9989.jpeg
    IMG_9989.jpeg
    197,3 KB · Wyświetleń: 98
W ostatnim tygodniu pochłonęła mnie codzienność, tyle przynajmniej ogarniałam, że czytałam i reagowałam na bieżąco, ale gratulacje dla wszystkich ciążowych brzuszków 🥳

@Kitsune dziękuję za mój pierwszy kreskowy wątek, mam nadzieję, że twoja sytuacja będzie miała pozytywny finał, trzymam za was z kropkiem kciuki ✊

Dziewczyny ja też się z Wami żegnam. Fajnie było popisać przez te 3 cykle. Każdej bez wyjątku życzę owocnych starań i żeby nie trwały długo. Zaciążonym spokojnej, nudnej ciąży z szczęśliwym rozwiązaniem.
Anelili trzymam kciuki, żeby dzidzia była w 100%zdrowa.
Kitsune dziękuję za prowadzenie tego wątku. Bez dwóch zdań się spisałaś jako prowadząca 😊 Mam nadzieję i trzymam kciuki za pozytywny finał Twojej historii.
Trzymajcie się dziewczyny 😘

Dziewczyny ja też się z Wami żegnam. Fajnie było popisać przez te 3 cykle. Każdej bez wyjątku życzę owocnych starań i żeby nie trwały długo. Zaciążonym spokojnej, nudnej ciąży z szczęśliwym rozwiązaniem.
Anelili trzymam kciuki, żeby dzidzia była w 100%zdrowa.
Kitsune dziękuję za prowadzenie tego wątku. Bez dwóch zdań się spisałaś jako prowadząca 😊 Mam nadzieję i trzymam kciuki za pozytywny finał Twojej historii.
Trzymajcie się dziewczyny 😘
Trzymam kciuki za Ciebie ❤️🥹

reklama
Do góry