reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Przepraszam, że odzywam się dopiero wieczorem!
Oczywiście u mnie bez zaskoczenia, biało.. ani małego cienia dającego nadzieję. 11dpo 😞 i tak właśnie zakończyłam 2 lata starań. Nie ma cudu 🤷
Bardzo mi przykro 😓😓

I tym oto sposobem, wpisałam już chyba ostatnią emotkę koło Waszych nicków.

Bardzo Wam dziękuję dziewczyny za cały ten miesiąc, przepraszam za to co szło nie tak, za zbyt wylewne czasem komentarze :D To był mój pierwszy duży wątek i myślę, ze nie ostatni :) Będę z Wami na grudniowych kreskach, albo jako testująca, albo obserwująca to się jeszcze okaże.

Dziękuję Wam za wszystko, jesteście cudowne. Za to, że mogłam z Wami przeżywać te pozytywne i negatywne emocje. No i gratuluję wszystkich brzuszków!!

A za testujące w grudniu, trzymam wszystkie kciuki jakie mam! 🤞🤞🤞❤️❤️

Bardzo mi przykro 😓😓

Bardzo Wam dziękuję dziewczyny za cały ten miesiąc, przepraszam za to co szło nie tak, za zbyt wylewne czasem komentarze :D To był mój pierwszy duży wątek i myślę, ze nie ostatni :) Będę z Wami na grudniowych kreskach, albo jako testująca, albo obserwująca to się jeszcze okaże.

Dziękuję Wam za wszystko, jesteście cudowne. Za to, że mogłam z Wami przeżywać te pozytywne i negatywne emocje.

Trzymam za Was kciuki! 🤞🤞🤞❤️❤️
Super sobie poradziłaś ❤️ koniecznie jako obserwująca!

Bardzo mi przykro 😓😓

Dziękuję Wam za wszystko, jesteście cudowne. Za to, że mogłam z Wami przeżywać te pozytywne i negatywne emocje. No i gratuluję wszystkich brzuszków!!

dziękuję Ci bardzo za prowadzenie kresek, świetnie sobie poradziłaś!🤍

Miałaś już tak wcześniej?
U mnie aktualnie 9 dzień brązowych plamień, ale zaczyna się krwawienie.
Wcześniej zawsze miałam jakieś 2-3 dni plamień przed okresem, a w tym cyklu to jakaś masakra.
U mnie wyniki, które wymieniłaś są dobre. Cieszę się, że za dwa tygodnie histeroskopia to może coś się wyjaśni.
Dawaj znać co u Ciebie, bo to jest nietypowe. Ja przeszukałam pół internetu w poszukiwaniu diagnozy i co jedna to gorsza ;)
W zeszłym miesiącu miałam też dość długie plamienie przed, ale okres przyszedł mimo to o czasie.
Ja też zaczęłam przeglądać internet żeby się zdiagnozować, ale dla zdrowia psychicznego odpuszczam 🙈
Zrobię chyba jutro albo w przyszłym tygodniu te badania i poczekam na wizytę u lekarza.
Nic lepszego sama nie wymyślę chyba.
A Ty jakie badania jeszcze robiłaś?

reklama
Bardzo mi przykro 😓😓

Świetnie prowadziłaś ten listopadowy wątek! Podziwiam to jak super to ogarnęłaś ❤️

Trzymam kciuki za Twoją ciążę, oby maluszek zdrowo rósł ❤️

Do góry