AnnMar88
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałaś już tak wcześniej?Wczoraj teoretycznie powinien przyjść u mnie okres. Zamiast tego od tygodnia mam plamienia. Już nie wiem o co chodzi.
Wizytę u lekarza mam za dwa tygodnie.
Myślałam żeby powtórzyć badania m.in. Tsh ft3, 4, żelazo (bo ostanio miałam niskie), moze prolaktyne też.
Ale nie wiem czy mogę iść jutro czy czekać aż się ten okres rozkręci.
Bez sensu ;/
Dej znać jak po wizycie..Idę na pierwszą wizytę do dr Wyroby
O jeny!!! Superdziękuję jestem w 6 dniu po transferze pięciodniowej blastocysty, czyli trochę jak 11dpo
niech rośnie zdrowo bąbelek!!!Dziewczynki, mam wyniki
Dziękuję <3 Będę Was podglądać na kreskach, więc liczę na jak najwięcej brzuszków tam! W tym Twój!Czas się żegnać z listopadem. Patrząc na pierwszą stronę był to miesiąc owocny w brzuszki, a liczę że grudzień będzie jeszcze lepszy wszystkim przyszłym mamą jeszcze raz gratuluję i życzę by żadna z Was nie wróciła na kreski w najbliższym czasie.
@Kitsune dziękuję za prowadzenie wątku. Czapki z głów bo ogarniasz pomimo własnych niezbyt przyjemnych zwrotów akcji. Mam nadzieję, że jutro będzie wzrost i jednak nie będziesz musiał nam towarzyszyć w grudniu