annn1
Fanka BB :)
14 dnia ile trwa u Ciebie faza lutealna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 dnia ile trwa u Ciebie faza lutealna?
Ja ufam tylko pinkom strumieniowym i facelle paskowym. Jak był widoczny faktycznie cień, a nie jakiś prześwit tylko, to zawsze był prawdziwy. Wykrywają bardzo niską betę, np. dzisiaj taka sytuacja
to myślę, że jest sens - ale dla samego potwierdzenia owulacji, bez zamartwiania się, że wydaje się jakiś niski14 dni
Jak dla mnie ta kreska jest zbyt wyraźna jak na twoje fabryczne..obym miała racjęJa na baby planach i easy zawsze mam testowe szare cienie. Mi został jednak na dzis nordtest a nie Mama i lecę po pinka i facelle, nie wytrzymam do dostawy. I ja sobie powtarzam, że to na 100% falszywka, bo one wychodziły mi wtedy gdy wyjsc nie powinny, ale nadzieja swoim zyciem żyje. Temperatura dziś u mnie 36.99
Super czekasz do jutra na kolejna bete?Ja ufam tylko pinkom strumieniowym i facelle paskowym. Jak był widoczny faktycznie cień, a nie jakiś prześwit tylko, to zawsze był prawdziwy. Wykrywają bardzo niską betę, np. dzisiaj taka sytuacja
No leć prędko bo coś ciemnieją Ci te kreski fabryczneJa na baby planach i easy zawsze mam testowe szare cienie. Mi został jednak na dzis nordtest a nie Mama i lecę po pinka i facelle, nie wytrzymam do dostawy. I ja sobie powtarzam, że to na 100% falszywka, bo one wychodziły mi wtedy gdy wyjsc nie powinny, ale nadzieja swoim zyciem żyje. Temperatura dziś u mnie 36.99
Ja tez mam szarosc na nich, no ale wiecie ja mam na easy i baby planach też, ale to cienie, a te nordtesty i mama to juz czysta przesada. Wracam 6 szt 4 facelle i 2 pinki sams jestem ciekawa.Facelle też bym wpisała, bo w poprzednim cyklu na praktycznie wszystkich miałam fabryczną
Czekamy na zdjęcieJa tez mam szarosc na nich, no ale wiecie ja mam na easy i baby planach też, ale to cienie, a te nordtesty i mama to juz czysta przesada. Wracam 6 szt 4 facelle i 2 pinki sams jestem ciekawa.
Na szczęście dla ochłodzenia zapału zrobilam sobie spacer 5 km po nie. Więc sikam po 10Czekamy na zdjęcie