reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja na baby planach i easy zawsze mam testowe szare cienie. Mi został jednak na dzis nordtest a nie Mama i lecę po pinka i facelle, nie wytrzymam do dostawy. I ja sobie powtarzam, że to na 100% falszywka, bo one wychodziły mi wtedy gdy wyjsc nie powinny, ale nadzieja swoim zyciem żyje. Temperatura dziś u mnie 36.99

Załączniki

• 20231129_072222.jpg
    20231129_072222.jpg
    617 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Mam wrażenie, że owczarek niemiecki mojego sąsiada nigdy nie śpi. Szczeka 24/7. Mój 🐕 jak szczeknie 2 razy w miesiącu to jest święto. 😆
Moi sąsiedzi mają mastifa tybetańskiego i też szczeka non stop. A oni mają wyjebane. Pies siedzi cały czas na dworze i słyszę go nawet przez zamknięte okna dachowe.

Ja na baby planach i easy zawsze mam testowe szare cienie. Mi został jednak na dzis nordtest a nie Mama i lecę po pinka i facelle, nie wytrzymam do dostawy. I ja sobie powtarzam, że to na 100% falszywka, bo one wychodziły mi wtedy gdy wyjsc nie powinny, ale nadzieja swoim zyciem żyje. Temperatura dziś u mnie 36.99
Wydaje mi się, że ta kreseczka jest dużo wyraźniejsza niż tamte.

Kciuki zaciśnięte, bo coś mi się wydaje że będziesz miała bardzo nudne następne 9 miesięcy 🤞🤞🤞

Moi sąsiedzi mają mastifa tybetańskiego i też szczeka non stop. A oni mają wyjebane. Pies siedzi cały czas na dworze i słyszę go nawet przez zamknięte okna dachowe.
Oo, fajna bestia. U nas tego owczarka też słychać właśnie przy zamkniętych oknach i też "mieszka" na zewnątrz, więc naprawdę wydaje się jakby szczekał 24/7.

Wydaje mi się, że ta kreseczka jest dużo wyraźniejsza niż tamte.

Kciuki zaciśnięte, bo coś mi się wydaje że będziesz miała bardzo nudne następne 9 miesięcy 🤞🤞🤞
Musimy wziąć poprawkę na to, że te nordtesty nie są wiarygodne ale faktycznie fałszywka jest najmocniejsza. Kiedy ja miałam tą owulację, nie mam pojęcia. Ale przez ten wykres też powątpiewam w wynik, za chwilę idę. Po 10 będę sikać.

Załączniki

• Screenshot_20231129_080634_Flo.jpg
    Screenshot_20231129_080634_Flo.jpg
    120,2 KB · Wyświetleń: 48
Myślicie z 9-10 dni po owulacji jest sens badać proga żeby potwierdzić owulke? Czy to już nie ma sensu ?

reklama
Do góry