reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Właśnie przed chwilą podniosłam się z kanapy, na której zasnęłam oglądając wczoraj Netflixa. 🤭 Dziś 7dpo, więc siknęłam sobie i standardowo cień testowej na easy@home. Dlatego mówię, że owulaki są świetne, ale ciążowym trochę brakuje do ideału.
Zobacz załącznik 1589814
Idę dziś na proga. Ciekawe jak się będzie dzisiaj prezentował.
babyplan to samo. Tam coś po prostu przebija i już. Była u nas jedna dziewczyna, która na babyplanach już przed nasikaniem miała cień 😅

Ma za niski poziom testosteronu i obniżone parametry nasienia. Lekarz wprowadził mała dawkę 1ml co dwa tygodnie, żeby podbić trochę wyniki co ma się w teorii przełożyć na lepsze wyniki nasienia. Nie można przyjmować testosteronu jak ktoś sobie daje żeby np poprawić wyniki na siłce i zrobić z siebie byczka, wtedy takie dawki sztucznego hormonu mogą całkowicie zablokować wytwarzanie naturalnego hormonu
Dokładnie, bo to są bardzo duże dawki testosteronu wtedy.

reklama
Do góry