nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Mam wrażenie, że owczarek niemiecki mojego sąsiada nigdy nie śpi. Szczeka 24/7. Mój jak szczeknie 2 razy w miesiącu to jest święto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś wtedy monitoring z potwierdzoną owulacja ?Kochana u mnie było jak pamiętacie miałam betę 2.0 i nie obstawiałam ciąży kilka dni później zrobiłam test i wyszedł pozytywny co było dla mnie szokiem . Jak poszłam na USG doktor też był na nie bo ciąża była mała i pusty pęcherzyk był . Wg USG wyszło 4t5d a wg miesiączki byłam 6t2d . Trzymam mocno kciuki za betę i żeby kolejne USG było jak u mnie z maluszkiem
Nigdy nie miałam na ciążowych z easy kresek testowychWłaśnie przed chwilą podniosłam się z kanapy, na której zasnęłam oglądając wczoraj Netflixa. Dziś 7dpo, więc siknęłam sobie i standardowo cień testowej na easy@home. Dlatego mówię, że owulaki są świetne, ale ciążowym trochę brakuje do ideału.
Zobacz załącznik 1589814
Idę dziś na proga. Ciekawe jak się będzie dzisiaj prezentował.
Ja chciałam XC60Ibiza na łańcuchach musi ciekawie wyglądać
Dobrze Ci się jeździ Volvo? Pytam, bo wymyśliłam sobie jakiś czas temu, że xc90 będzie moim kolejnym autem
Leć! Różowiutka jest!Szanowna komisjo od spraw kresek testowych i cieni, czy testeo tak wychodzą czy lecieć po inny test na wieczór
Zobacz załącznik 1589822
To brzmi jeszcze lepiej jak na zasoby cierpliwości aktualnie mam nadzieję że się zdobędę coś sensownegoLeć! Różowiutka jest!
I jaki wieczór? Trzymaj 4h siku i sikaj jeszcze raz
Ja widzę powtórz test za parę godzin, albo beta?Szanowna komisjo od spraw kresek testowych i cieni, czy testeo tak wychodzą czy lecieć po inny test na wieczór
Zobacz załącznik 1589822
Beta mnie kusi, ale dopiero 11dpo może najpierw jeszcze sikaniec.Ja widzę powtórz test za parę godzin, albo beta?