reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Kochana u mnie było jak pamiętacie miałam betę 2.0 i nie obstawiałam ciąży kilka dni później zrobiłam test i wyszedł pozytywny co było dla mnie szokiem . Jak poszłam na USG doktor też był na nie bo ciąża była mała i pusty pęcherzyk był . Wg USG wyszło 4t5d a wg miesiączki byłam 6t2d . Trzymam mocno kciuki za betę i żeby kolejne USG było jak u mnie z maluszkiem 😘
A miałaś wtedy monitoring z potwierdzoną owulacja ?🤔

Właśnie przed chwilą podniosłam się z kanapy, na której zasnęłam oglądając wczoraj Netflixa. 🤭 Dziś 7dpo, więc siknęłam sobie i standardowo cień testowej na easy@home. Dlatego mówię, że owulaki są świetne, ale ciążowym trochę brakuje do ideału.
Zobacz załącznik 1589814
Idę dziś na proga. Ciekawe jak się będzie dzisiaj prezentował.
Nigdy nie miałam na ciążowych z easy kresek testowych 😆

Szanowna komisjo od spraw kresek testowych i cieni, czy testeo tak wychodzą czy lecieć po inny test na wieczór 😅

IMG_4328.jpeg

Mi się dzisiaj śniło, że moja koleżanka z pracy flirtowała z moim mężem a on na to jak na lato, pięknie, teraz cały dzień będzie mnie ona irytować 😆🤣 chyba nie muszę dodawać, że mężowi się dostało za mój sen xd
U mnie temperatura odczuwalna 1° a w piątek ma być -1°, więc jest szansa na śnieg!😃
Miłego dnia 🙂

reklama
Do góry