LadyCaro
Fanka BB :)
i mójtak samo jak mój
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i mójtak samo jak mój
Wiem, ze posty był dawno, ale ja dopiero czytamNo wszystko fajnie, ale mnie już problemy na drodze drogę zablokowali turyści nie przygotowani na to, że u nas śnieg
Mąż robił badania nasienia dwukrotnie, dwa razy w różnych klinikach. W pierwszej- podstawowe- były gotowe w 2h bodajże, drugie- rozszerzone w 3.
Dobrze wiedzieć. Robiliśmy w 3 miejscach i zawsze minimum tydzień.W sumie się nie dziwię. Podkarpacie takie zadupie, to i na wyniki się czeka dłużejNp. w Bocianie w Warszawie są wyniki w takim ekspresowym tempie
Super, że macie konkretny plan. To napędza do działania. Życzę, aby zakończyło się na zastrzykach i reszta działań już nie będzie potrzebna
Ale za to jak pięknie macie w Bieszczadach!Dobrze wiedzieć. Robiliśmy w 3 miejscach i zawsze minimum tydzień.W sumie się nie dziwię. Podkarpacie takie zadupie, to i na wyniki się czeka dłużej
Mój ostatnio jak był to się śmiał, że Panie tak ładnie się do niego uśmiechały jakby chciały mu pomócU nas wyniki badania nasienia (podstawowe) są tak maksymalnie do dwóch godzin zawsze.
Mój na początku się stresował, z pierwszego badania wrócił z plamą na koszulce. A teraz już sobie żarciki stroi z tego, że za tydzień znów będzie walił do kubeczka.
Czytam we wtorkowy wieczór, i już wiem że będzie budowane napięcie z każdą stroną. A pewnie do końca dziś nie dobrane.nie wiem to jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę
PrawdaAle za to jak pięknie macie w Bieszczadach!
I na cudne wieści od Ciebie!O, to pięknie! Jutro czekam na cudne wieści
Jestem mocno zestresowana, bardzo boję się powtórki, no ale nie mam na to większego wpływu, muszę jakoś przetrwać najbliższe dni
Jutro mam wizytę kontrolną, więc mam nadzieję, że wszystkiego się dowiem. I jutro będzie też najważniejsza informacja, ile mamy maluszków.. czy będzie w ogóle do czego podchodzić
Właśnie sobie przypomniałam, że przed badaniem nasienia mój zawsze żartował, że zaniosę w buzi ahh chłopyZazdroszczę...
Ja dzisiaj powiedziałam swojemu, że ciężko mi ostatnio łykać witaminy bo mi wszystko rośnie w buzi. Myślę, że każda która ma sprośnego męża wie jaka była reakcja