reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
No wszystko fajnie, ale mnie już problemy na drodze 😐 drogę zablokowali turyści nie przygotowani na to, że u nas śnieg 😤
Wiem, ze posty był dawno, ale ja dopiero czytam
Pamiętam jak kiedyś reporter pytał turystę, który utknął w drodze czemu nie jest przygotowany na śnieg i mróz, nie spodziewał się, że w grudniu w okolicach Zakopanego może być zima...

Ja w piątek jechałam na weekend w góry, kilkadziesiąt aut mijałam w zaspach, rowach... Że nie wspomnę o drodze zablokowanej na kilka godzin..

Mąż robił badania nasienia dwukrotnie, dwa razy w różnych klinikach. W pierwszej- podstawowe- były gotowe w 2h bodajże, drugie- rozszerzone w 3.
Np. w Bocianie w Warszawie są wyniki w takim ekspresowym tempie :)

Super, że macie konkretny plan. To napędza do działania. Życzę, aby zakończyło się na zastrzykach i reszta działań już nie będzie potrzebna 🍀
Dobrze wiedzieć. Robiliśmy w 3 miejscach i zawsze minimum tydzień.W sumie się nie dziwię. Podkarpacie takie zadupie, to i na wyniki się czeka dłużej 🤣

U nas wyniki badania nasienia (podstawowe) są tak maksymalnie do dwóch godzin zawsze.
Mój na początku się stresował, z pierwszego badania wrócił z plamą na koszulce. 🤣 A teraz już sobie żarciki stroi z tego, że za tydzień znów będzie walił do kubeczka. 😅
Mój ostatnio jak był to się śmiał, że Panie tak ładnie się do niego uśmiechały jakby chciały mu pomóc 🤣

nie wiem 🤦‍♀️ to jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego 🤦‍♀️
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę
Czytam we wtorkowy wieczór, i już wiem że będzie budowane napięcie z każdą stroną. A pewnie do końca dziś nie dobrane.
Mam nadzieję, że sama dobre wieści po drodze.

O, to pięknie! Jutro czekam na cudne wieści 😍

Jestem mocno zestresowana, bardzo boję się powtórki, no ale nie mam na to większego wpływu, muszę jakoś przetrwać najbliższe dni :)
I na cudne wieści od Ciebie! 🍀
Domyślam się co teraz czujesz, stres nie do opisania 🥺 ale pozostaje nam czekać. W końcu musi być pięknie 💚

Jutro mam wizytę kontrolną, więc mam nadzieję, że wszystkiego się dowiem. I jutro będzie też najważniejsza informacja, ile mamy maluszków.. czy będzie w ogóle do czego podchodzić 🙈

Dziewczyny brakuje mi kciuków żeby trzymać za Was wszystkie 🤣

Praying I Hope GIF by The Paley Center for Media

reklama
Zazdroszczę...

Ja dzisiaj powiedziałam swojemu, że ciężko mi ostatnio łykać witaminy bo mi wszystko rośnie w buzi. Myślę, że każda która ma sprośnego męża wie jaka była reakcja 🙈🙈
Właśnie sobie przypomniałam, że przed badaniem nasienia mój zawsze żartował, że zaniosę w buzi 🙄🤣 ahh chłopy 🤣

Do góry