reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
No wszystko fajnie, ale mnie już problemy na drodze 😐 drogę zablokowali turyści nie przygotowani na to, że u nas śnieg 😤
Wiem, ze posty był dawno, ale ja dopiero czytam
Pamiętam jak kiedyś reporter pytał turystę, który utknął w drodze czemu nie jest przygotowany na śnieg i mróz, nie spodziewał się, że w grudniu w okolicach Zakopanego może być zima...

Ja w piątek jechałam na weekend w góry, kilkadziesiąt aut mijałam w zaspach, rowach... Że nie wspomnę o drodze zablokowanej na kilka godzin..

Mąż robił badania nasienia dwukrotnie, dwa razy w różnych klinikach. W pierwszej- podstawowe- były gotowe w 2h bodajże, drugie- rozszerzone w 3.
Np. w Bocianie w Warszawie są wyniki w takim ekspresowym tempie :)

Super, że macie konkretny plan. To napędza do działania. Życzę, aby zakończyło się na zastrzykach i reszta działań już nie będzie potrzebna 🍀
Dobrze wiedzieć. Robiliśmy w 3 miejscach i zawsze minimum tydzień.W sumie się nie dziwię. Podkarpacie takie zadupie, to i na wyniki się czeka dłużej 🤣

U nas wyniki badania nasienia (podstawowe) są tak maksymalnie do dwóch godzin zawsze.
Mój na początku się stresował, z pierwszego badania wrócił z plamą na koszulce. 🤣 A teraz już sobie żarciki stroi z tego, że za tydzień znów będzie walił do kubeczka. 😅
Mój ostatnio jak był to się śmiał, że Panie tak ładnie się do niego uśmiechały jakby chciały mu pomóc 🤣

nie wiem 🤦‍♀️ to jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego 🤦‍♀️
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę
Czytam we wtorkowy wieczór, i już wiem że będzie budowane napięcie z każdą stroną. A pewnie do końca dziś nie dobrane.
Mam nadzieję, że sama dobre wieści po drodze.

O, to pięknie! Jutro czekam na cudne wieści 😍

Jestem mocno zestresowana, bardzo boję się powtórki, no ale nie mam na to większego wpływu, muszę jakoś przetrwać najbliższe dni :)
I na cudne wieści od Ciebie! 🍀
Domyślam się co teraz czujesz, stres nie do opisania 🥺 ale pozostaje nam czekać. W końcu musi być pięknie 💚

Jutro mam wizytę kontrolną, więc mam nadzieję, że wszystkiego się dowiem. I jutro będzie też najważniejsza informacja, ile mamy maluszków.. czy będzie w ogóle do czego podchodzić 🙈

Dziewczyny brakuje mi kciuków żeby trzymać za Was wszystkie 🤣

Praying I Hope GIF by The Paley Center for Media

reklama
Zazdroszczę...

Ja dzisiaj powiedziałam swojemu, że ciężko mi ostatnio łykać witaminy bo mi wszystko rośnie w buzi. Myślę, że każda która ma sprośnego męża wie jaka była reakcja 🙈🙈
Właśnie sobie przypomniałam, że przed badaniem nasienia mój zawsze żartował, że zaniosę w buzi 🙄🤣 ahh chłopy 🤣

Do góry