reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

To dopiero początek miesiąca. Teraz jest trochę negatywnej energii ale wierzę że będzie jak zawsze raz pod górkę a później już z górki. I każda zobaczy w niedługim czasie 2 kreski i swojego bobasa po 9 miesiącach.
To nie jest tak że nie będzie dobrze, tylko odkąd ja tu jestem to jest to najgorszy początek.

reklama
Królowa kresek a może dwa dni temu było dopiero zagniezdzenie 🤔 Nie puszczam kciuków tak czy siak 😁

Co do poronień to biochemy były po prostu opoznioną miesiączką (10-12dni opóźnienia) a ciąże z widocznym zarodkiem to już gorzej wiadomo. W 8tyg. byliśmy na usg pierwszy raz i usłyszeliśmy serce a 3dni później poroniłam w dniu urodzin mojego🤦🏼‍♀️ Zaczęło się delikatnymi skurczami, potem jasna krew w niewielkiej ilości a na drugi dzień coraz więcej krwi, bóle straszne, skrzepy takie po 10cm.
W ciąży poronionej w11tc miałam zabieg. 1000x lepiej dla mojej psychiki niż samoistne poronienie.

Pisałyście wcześniej o włosach 🤪 Ja mam naturalny kolor od 13lat.Zawsze miałam długie do tyłka i 2lata temu ścięłam ok 30cm 😆 Nie była to dobra decyzja-czułam się brzydka przez dobre pół roku jak nie więcej. Na szczęście już są długie 😂

Co do chrapania to ja mojego wywaliłam na górę i śpię sama z dziećmi 😁 Mój ma nos połamany, więc chrapanie w jego przypadku jest straszne, nie do zniesienia.

Ja już od 2dni widzę śluz płodny ale mało go jeszcze. Na razie nie widzę zmiany po tym wiesiołku ale może jeszcze mnie zaleje 😆

Kurde i zapomniałam co miałam dalej pisać 🙈🤦🏼‍♀️

Ostatnia edycja:
😢
Mam nadzieję, że każda się doczega pozytywnego zakończenia 🙏
Ja póki co zaczełam planować wakacje :p
No i fajnie, dokąd się wybieracie? Ja bym chętnie pojechała gdzieś, gdzie moglibyśmy zanurać (kocham nurkować ❤️), ale w tym roku już nam się raczej nie uda, bo mamy tyle roboty, że ledwo udaje nam się czas wytargać na wolny weekend 🤦‍♀️

reklama
Do góry