reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Mieliśmy iść dzisiaj wieczorem na imprezę urodzinowa, ale jakoś się kompletnie nie czuje na wychodzenie do ludzi. Mam ochotę zamówić jakieś wypasione żarełko, otworzyć butle wina i obejrzeć Bridget Jones 🙈 czy to już starość? 😆
My jutro mieliśmy się wybrać do znajomy, już nawet się cieszyłam bo szmat czasu nie byliśmy u nich, to się dziecko im rozchorowało i dupa 🤷🏻‍♀️

reklama
Mieliśmy iść dzisiaj wieczorem na imprezę urodzinowa, ale jakoś się kompletnie nie czuje na wychodzenie do ludzi. Mam ochotę zamówić jakieś wypasione żarełko, otworzyć butle wina i obejrzeć Bridget Jones 🙈 czy to już starość? 😆
Chyba przebodźcowanie nie starość, też czasami nie mam ochoty na przebywanie z ludźmi poza domownikami a w weekend wstaję czasami po 6 - zeby mieć spokój i ciszę, bo od 9 będzie chaos do końca dnia 😆😁

Ja sobie siknęłam z braku laku na owulka 😁 w końcu tyle ich mam, są nowe - nie znamy się, więc wypadałoby je sprawdzić jak się wybarwiają 😁 Są o czułości 20 więc spodziewałam się bladzioszka, bo do owu parę dni i faktycznie jest bladzioszk. Jakiej czułości są Wasze owulaki🤔 czytałam, że nie powinny być czułe, bo właśnie mogą za szybko pokazywać pozytyw gdy jeszcze jest za wcześnie. Ja mam doświadczenie z action i zawsze miałam dobrze widoczną kreskę ale pik to jednak pik-bordo dosłownie 😆 Ciekawa jestem jak na tych pik będzie wyglądać

Załączniki

• IMG_20231103_104101.jpg
    IMG_20231103_104101.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 75
Dobra ja chyba też wrócę ze staraczkowego urlopu i się przywitam na nowo 😁

Jestem tu dinozaurem więc trochę o sobie przypomnę. Odstawiłam tabletki w czerwcu 2022 ale przez pierwsze kilka miesięcy staraliśmy się omijać płodne dni by nie zajść przy rozchwianych hormonach I nieodpowiedniej suplementacji (LOL), później gdy po 3 miesiącach nie wychodzilo zrobiłam badania krwi i wyszła subkliniczna niedoczynność tarczycy więc znowu zastopowaliśmy aż to się ustabilizuje. Teraz jestem pod opieką endokrynologa.

Wracam bo w tym cyklu jedziemy znowu z badaniami i owulakami więc pewnie będę miała pierdyliard pytań 😂 no ale też może w czyms pomogę 🍀

reklama
Do góry