reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Mieliśmy iść dzisiaj wieczorem na imprezę urodzinowa, ale jakoś się kompletnie nie czuje na wychodzenie do ludzi. Mam ochotę zamówić jakieś wypasione żarełko, otworzyć butle wina i obejrzeć Bridget Jones 🙈 czy to już starość? 😆
My jutro mieliśmy się wybrać do znajomy, już nawet się cieszyłam bo szmat czasu nie byliśmy u nich, to się dziecko im rozchorowało i dupa 🤷🏻‍♀️

reklama
Mieliśmy iść dzisiaj wieczorem na imprezę urodzinowa, ale jakoś się kompletnie nie czuje na wychodzenie do ludzi. Mam ochotę zamówić jakieś wypasione żarełko, otworzyć butle wina i obejrzeć Bridget Jones 🙈 czy to już starość? 😆
Chyba przebodźcowanie nie starość, też czasami nie mam ochoty na przebywanie z ludźmi poza domownikami a w weekend wstaję czasami po 6 - zeby mieć spokój i ciszę, bo od 9 będzie chaos do końca dnia 😆😁

Ja sobie siknęłam z braku laku na owulka 😁 w końcu tyle ich mam, są nowe - nie znamy się, więc wypadałoby je sprawdzić jak się wybarwiają 😁 Są o czułości 20 więc spodziewałam się bladzioszka, bo do owu parę dni i faktycznie jest bladzioszk. Jakiej czułości są Wasze owulaki🤔 czytałam, że nie powinny być czułe, bo właśnie mogą za szybko pokazywać pozytyw gdy jeszcze jest za wcześnie. Ja mam doświadczenie z action i zawsze miałam dobrze widoczną kreskę ale pik to jednak pik-bordo dosłownie 😆 Ciekawa jestem jak na tych pik będzie wyglądać

Załączniki

• IMG_20231103_104101.jpg
    IMG_20231103_104101.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 77
Dobra ja chyba też wrócę ze staraczkowego urlopu i się przywitam na nowo 😁

Jestem tu dinozaurem więc trochę o sobie przypomnę. Odstawiłam tabletki w czerwcu 2022 ale przez pierwsze kilka miesięcy staraliśmy się omijać płodne dni by nie zajść przy rozchwianych hormonach I nieodpowiedniej suplementacji (LOL), później gdy po 3 miesiącach nie wychodzilo zrobiłam badania krwi i wyszła subkliniczna niedoczynność tarczycy więc znowu zastopowaliśmy aż to się ustabilizuje. Teraz jestem pod opieką endokrynologa.

Wracam bo w tym cyklu jedziemy znowu z badaniami i owulakami więc pewnie będę miała pierdyliard pytań 😂 no ale też może w czyms pomogę 🍀

reklama
Do góry