reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ibiza na łańcuchach musi ciekawie wyglądać ;)

Dobrze Ci się jeździ Volvo? Pytam, bo wymyśliłam sobie jakiś czas temu, że xc90 będzie moim kolejnym autem ;)
Na łańcuchach jeszcze nie jechałam 😉

My mamy 60 i bardzo polecam. Szczerze ciężko byłoby się na inne przeżuć teraz. Wiadomo zjadacz paliw straszny, ale komfort jazdy, przestrzeń i moc... 💪🏻 No i jak na chwilę obecną niezawodny 🙂 a no i spore auto, na węższych parkingach potrafi zajmować miejsce niemalże od linii do linii.

2 lata temu kupowałam działkę budowlaną pod Wrocławiem za 20tys. za ar, a teraz już są po 30tys. 🤷‍♀️
To nie jest faktyczna cena, tylko sprzedawali to ludzie którzy tę pieniądze spożytkowali na %%%.
Byliśmy nie dawno u notariusza i zaniżyliśmy maksymalnie wartości, popatrzył się na nas tylko podejrzanie wtrącił swoje "naprawdę tyle są warte?", my że tak i przeszło 🙂

Super, że antybiotyk dał radę :)
A jakie badania macie już zrobione?
z tej rozpiski to nr 1 wszystko plus dziś rozszerzone badanie nasienia. Piję fertistim i 10 dc mam pisać do lekarza żeby zacząć monitoring. A we wrocku, jeszcze nie wiem, muszę przeprowadzić wywiad, ale jest jeden który pomógł w utrzymaniu ciąży mojemu nie męża bratu( jego żonie), mieli 2 poronienia na przestrzeni 6 miesięcy, i po 5 miesiącach się udało i utrzymali, nie wiem jak się nazywa, jeszcze mam chwilę na to:)

Załączniki

• IMG_4912.jpeg
    IMG_4912.jpeg
    37,6 KB · Wyświetleń: 74
Na łańcuchach jeszcze nie jechałam 😉

My mamy 60 i bardzo polecam. Szczerze ciężko byłoby się na inne przeżuć teraz. Wiadomo zjadacz paliw straszny, ale komfort jazdy, przestrzeń i moc... 💪🏻 No i jak na chwilę obecną niezawodny 🙂 a no i spore auto, na węższych parkingach potrafi zajmować miejsce niemalże od linii do linii.
o matko, to ja ledwo moim małym autkiem parkuję 🙈

No ja o sobie mówię bo nigdy się nie przyglądałam 😂 A teraz nie dość że test otwieram to pod każdym kątem go obserwuje 🤣 Jakbym złotego pociągu tam szukala
Kto jest geniuszem ? No kto ? 🤣🤣🤣 Kiedy czujesz się nadal dziwnie, nie ufasz testom i stawiasz na pewniaka ! A ten.....chyba jest zalany 😂😂😂 okresie przybywaj, bo mnie wywiozą do wariatkowa 😂😂😂🤯

Załączniki

• Screenshot_2023-11-27-13-45-11-483_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-27-13-45-11-483_com.miui.gallery.jpg
    284,7 KB · Wyświetleń: 123
reklama
wiesz co, to jest homeopatia, włącznie z tym, że musisz używać nożyka z plastiku do nabierania tego, broń borze metalowego 🙈 dlatego się śmiejemy, że "magiczny".

On ma zapobiegać skurczom macicy po transferze i generalnie wyciszać w tej całej nerwówce.
Ufacie homeopatii? 🙈 Ja średnio 🙈

Do góry