reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ibiza na łańcuchach musi ciekawie wyglądać ;)

Dobrze Ci się jeździ Volvo? Pytam, bo wymyśliłam sobie jakiś czas temu, że xc90 będzie moim kolejnym autem ;)
Na łańcuchach jeszcze nie jechałam 😉

My mamy 60 i bardzo polecam. Szczerze ciężko byłoby się na inne przeżuć teraz. Wiadomo zjadacz paliw straszny, ale komfort jazdy, przestrzeń i moc... 💪🏻 No i jak na chwilę obecną niezawodny 🙂 a no i spore auto, na węższych parkingach potrafi zajmować miejsce niemalże od linii do linii.

2 lata temu kupowałam działkę budowlaną pod Wrocławiem za 20tys. za ar, a teraz już są po 30tys. 🤷‍♀️
To nie jest faktyczna cena, tylko sprzedawali to ludzie którzy tę pieniądze spożytkowali na %%%.
Byliśmy nie dawno u notariusza i zaniżyliśmy maksymalnie wartości, popatrzył się na nas tylko podejrzanie wtrącił swoje "naprawdę tyle są warte?", my że tak i przeszło 🙂

Super, że antybiotyk dał radę :)
A jakie badania macie już zrobione?
z tej rozpiski to nr 1 wszystko plus dziś rozszerzone badanie nasienia. Piję fertistim i 10 dc mam pisać do lekarza żeby zacząć monitoring. A we wrocku, jeszcze nie wiem, muszę przeprowadzić wywiad, ale jest jeden który pomógł w utrzymaniu ciąży mojemu nie męża bratu( jego żonie), mieli 2 poronienia na przestrzeni 6 miesięcy, i po 5 miesiącach się udało i utrzymali, nie wiem jak się nazywa, jeszcze mam chwilę na to:)

Załączniki

• IMG_4912.jpeg
    IMG_4912.jpeg
    37,6 KB · Wyświetleń: 66
Na łańcuchach jeszcze nie jechałam 😉

My mamy 60 i bardzo polecam. Szczerze ciężko byłoby się na inne przeżuć teraz. Wiadomo zjadacz paliw straszny, ale komfort jazdy, przestrzeń i moc... 💪🏻 No i jak na chwilę obecną niezawodny 🙂 a no i spore auto, na węższych parkingach potrafi zajmować miejsce niemalże od linii do linii.
o matko, to ja ledwo moim małym autkiem parkuję 🙈

No ja o sobie mówię bo nigdy się nie przyglądałam 😂 A teraz nie dość że test otwieram to pod każdym kątem go obserwuje 🤣 Jakbym złotego pociągu tam szukala
Kto jest geniuszem ? No kto ? 🤣🤣🤣 Kiedy czujesz się nadal dziwnie, nie ufasz testom i stawiasz na pewniaka ! A ten.....chyba jest zalany 😂😂😂 okresie przybywaj, bo mnie wywiozą do wariatkowa 😂😂😂🤯

Załączniki

• Screenshot_2023-11-27-13-45-11-483_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-27-13-45-11-483_com.miui.gallery.jpg
    284,7 KB · Wyświetleń: 117
reklama
wiesz co, to jest homeopatia, włącznie z tym, że musisz używać nożyka z plastiku do nabierania tego, broń borze metalowego 🙈 dlatego się śmiejemy, że "magiczny".

On ma zapobiegać skurczom macicy po transferze i generalnie wyciszać w tej całej nerwówce.
Ufacie homeopatii? 🙈 Ja średnio 🙈

Do góry