reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

tak! 🤍 Jeszcze trochę grozi paluszkiem i coś tam trochę ćmi jakby się nie mogła zdecydować czy kończymy, czy rozkręcamy się na nowo, ale już głównie mam takiego pomigrenowego kaca w postaci ciężkiej głowy, oslabienia i mdłości 🤍

Gorzej, że nasikalam na test i biało i mi smutno, chociaż to dopiero 3dpt, czyli jeszcze nic nie znaczy.

Ale @Kitsune to znaczy, że już będę dalej sikać, więc przepisz mnie proszę z rezerwowej na 30.11 - wtedy negatywny już raczej będzie ostateczny
Oby już migrena sobie dała spokój, bo ileż można?!

Doskonale wiesz, że 3dpt to jeszcze wcześnie. Wierzę, że za kilka dni będzie pięknie ❤️

reklama
dopiero zaczynam te drogę…. Mam badania hormonalne zrobione, wszystko okej, proga miałam zrobić (nie wiem czemu) tuż przed miesiączka….
Jeżeli monitoring nie pomoże, to uderzamy na Wrocław do lekarza od niepłodności, aby działać dalej.
Dzis badanie nasienia rozszerzone odrazu zrobiliśmy i ja zrobiłam amh.
Do kogo we Wro planujecie się wybrać?

Poczekamy, w końcu pójdziemy na swoje ;) Jak stopy procentowe spadną to weźmiemy kredyt

Ja właśnie dziś spojrzałam z ciekawości przy tej dyskusji na cenę szeregu w moim mieście. I na obrzeżach 184m2 z 44m2 ogrodu w stanie developerskim kosztuje 1mln700 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 Fakt dobrze skomunikowana dzielnica, wciąż w mieście i niedaleko centrum ale wtffff

Wróciłam wczoraj do domu - pomęczyły mnie te cztery czworonogi okropnie, przez co podczas ostatnich kilku dni czuję sie skacowana, mimo braku alko 🤦‍♀️

Do tego wczoraj psiaki pociągnęły mnie na górce, przez co zaliczyłam upadek i moja zeszłoroczna kontuzja prawej ręki, z którą walczyłam 8 m-cy, na nowo daje o sobie znać - mam nadzieję, że tym razem to tylko stłuczenie i za kilka dni przejdzie 🤦‍♀️

Uwielbiam mój rodzinny dom, ale jednak powroty do własnego łóżka lubię bardziej ;)

Patrzcie...

Załączniki

• Screenshot_2023-11-27-12-40-59-78_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2023-11-27-12-40-59-78_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    190 KB · Wyświetleń: 155
  • Screenshot_2023-11-27-12-42-52-85_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2023-11-27-12-42-52-85_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    266,2 KB · Wyświetleń: 154
reklama
Do góry