reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziewczyny tak lekko zmieniając temat. Znacie może perfumy Made in Lab? Bardzo kusi mnie cena, czytałam dużo pozytywnych opinii że długo się trzymają i faktycznie pachną podobnie jak oryginały. Tylko teraz pytanie - czy można je gdzieś stacjonarnie w Warszawie powąchać? Ktoś coś wie? Szukałam w internetach, ale nawet wujek google nie zna odpowiedzi na to pytanie :/ Podobno mają je w Hebe, ale chyba też nie stacjonarnie tylko kupić można w aplikacji
Nie oni konkretnie, ale ten sam model sprzedaży to FLOW i o nich mogę się wypowiedzieć. Zamawiam u nich takie perfumy “na co dzień”, na HO, gdyż moje cebularskie serduszko nie pozwoliłoby psikać się perfumami z wyższej półki 😅
Zapachy są okay i utrzymują się naprawdę długo. Możesz zamówić u nich próbki za niewielką kwotę. Wszystkie zapachy są opisane inspiracją i to się zgadza :) zawsze tym się kierowałam i jeszcze się nie zawiodłam.

reklama
Nie oni konkretnie, ale ten sam model sprzedaży to FLOW i o nich mogę się wypowiedzieć. Zamawiam u nich takie perfumy “na co dzień”, na HO, gdyż moje cebularskie serduszko nie pozwoliłoby psikać się perfumami z wyższej półki 😅
Zapachy są okay i utrzymują się naprawdę długo. Możesz zamówić u nich próbki za niewielką kwotę. Wszystkie zapachy są opisane inspiracją i to się zgadza :) zawsze tym się kierowałam i jeszcze się nie zawiodłam.
Ooooo mają Flower By Kenzo moje ukochane :o:o:o

Co zrobiłaś... Już mam 8 próbek w koszyku 🤣🤣🤣

Dziewczyny tak lekko zmieniając temat. Znacie może perfumy Made in Lab? Bardzo kusi mnie cena, czytałam dużo pozytywnych opinii że długo się trzymają i faktycznie pachną podobnie jak oryginały. Tylko teraz pytanie - czy można je gdzieś stacjonarnie w Warszawie powąchać? Ktoś coś wie? Szukałam w internetach, ale nawet wujek google nie zna odpowiedzi na to pytanie :/ Podobno mają je w Hebe, ale chyba też nie stacjonarnie tylko kupić można w aplikacji
Tak ja mam i lubię bardzo :) nie pachną identycznie, ale podobnie co oryginały ;) Ja chodzę do sephory itp powąchać oryginał i potem zamawiam madeinlab :p Stacjonarnie chyba nie maja :( i polecam szukac konkretnych numerów na Allegro - oscylują często poniżej 40zl, a jak masz smarta to można coś dobrać do darmowej dostawy :)

Tak ja mam i lubię bardzo :) nie pachną identycznie, ale podobnie co oryginały ;) Ja chodzę do sephory itp powąchać oryginał i potem zamawiam madeinlab :p Stacjonarnie chyba nie maja :( i polecam szukac konkretnych numerów na Allegro - oscylują często poniżej 40zl, a jak masz smarta to można coś dobrać do darmowej dostawy :)
No właśnie teraz mają promocje, więc wychodzi poniżej 40 złotych. Ale widzę, że w tym Flow o którym pisała @Mademoiselle_Nika mają zapachy, których Made In Lab nie ma ;) No i można sobie zamówić testery. Więc chyba wypróbuję najpierw to

Stary jeszcze wypłaty nie dostał, a ja już mam koszyk gotowy 🤣🤣🤣

Czy już istnieje wątek grudniowych kresek?
Miałam wrócić do tabletek od tego cyklu,ale ostatni cykl zostanę z wami
Uwaga zapomniałam o tabletkach,a byłam cały weekend u rodziców gdzie dostałam @ i muszę czekać do kolejnego 😅

w ogóle nie chce myśleć o ciąży, nawet się nie staramy (robimy to jak nas ochota najdzie po prostu), ale fajnie będzie się do was odezwać jeszcze

Czy już istnieje wątek grudniowych kresek?
Miałam wrócić do tabletek od tego cyklu,ale ostatni cykl zostanę z wami
Uwaga zapomniałam o tabletkach,a byłam cały weekend u rodziców gdzie dostałam @ i muszę czekać do kolejnego 😅

w ogóle nie chce myśleć o ciąży, nawet się nie staramy (robimy to jak nas ochota najdzie po prostu), ale fajnie będzie się do was odezwać jeszcze
zwyczajowo watek na następny miesiąc zakładamy jak najpóźniej aby cała rozmowa nie przeniosła się na nowy wątek. To też dlatego aby nie zostawiać dziewczyn z ostatnich dni miesiąca samych w oczekiwaniu na testowanie :)
Możesz zapisać się teraz na ławkę rezerwową, a pewnie w czwartek powstanie wątek grudniowy :)

tak! 🤍 Jeszcze trochę grozi paluszkiem i coś tam trochę ćmi jakby się nie mogła zdecydować czy kończymy, czy rozkręcamy się na nowo, ale już głównie mam takiego pomigrenowego kaca w postaci ciężkiej głowy, oslabienia i mdłości 🤍

Gorzej, że nasikalam na test i biało i mi smutno, chociaż to dopiero 3dpt, czyli jeszcze nic nie znaczy.

Ale @Kitsune to znaczy, że już będę dalej sikać, więc przepisz mnie proszę z rezerwowej na 30.11 - wtedy negatywny już raczej będzie ostateczny
Trzymam kciuki za dwie kreski! ❤️

zwyczajowo watek na następny miesiąc zakładamy jak najpóźniej aby cała rozmowa nie przeniosła się na nowy wątek. To też dlatego aby nie zostawiać dziewczyn z ostatnich dni miesiąca samych w oczekiwaniu na testowanie :)
Możesz zapisać się teraz na ławkę rezerwową, a pewnie w czwartek powstanie wątek grudniowy :)
Już w grudniu wejdę na ławeczkę 🙈
Dzięki

reklama
Do góry