reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

W czasie Ci się pojawiała fabryczna?
Tak, zdarzało się że tak. Po prostu była szara
tak! 🤍 Jeszcze trochę grozi paluszkiem i coś tam trochę ćmi jakby się nie mogła zdecydować czy kończymy, czy rozkręcamy się na nowo, ale już głównie mam takiego pomigrenowego kaca w postaci ciężkiej głowy, oslabienia i mdłości 🤍

Gorzej, że nasikalam na test i biało i mi smutno, chociaż to dopiero 3dpt, czyli jeszcze nic nie znaczy.

Ale @Kitsune to znaczy, że już będę dalej sikać, więc przepisz mnie proszę z rezerwowej na 30.11 - wtedy negatywny już raczej będzie ostateczny
Już przepisuję. I trzymam mocno kciuki za małego Bolilolka 🤞🤞

reklama
Ja zaczynam tracić cierpliwość do pinków 🤔 jak żyje nie przerobiłam u nich tylu atrakcji 🤷 dzisiaj dałabym sobie rękę obciąć, że coś majaczy i majaczy na 99,9% kreska testowa 🤦. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przed 12dpo to nawet nie ma co zaczynać sikania 🤷
Nie wiem czy tu coś widać 😂 na żywo widziałam i uwaga!!! Wyrzuciłam test 💪
Ja już też mam dość pinków. Miałam na nich takie kreski znowu w tym cyklu, a w tamtym nawet ciemniejsze przy becie mniejszej niż 2, więc chyba się przerzucę na te z amazona, co wstawiałyście link, bo ich używałam starałam się o syna i nie oszukiwały.

Ja to testuje codziennie by zuużyć te nordtesty, bo jak wysikam taki cień kreski 8 czy 9 dni po to się mimo rozsądku napalę😁🤣😂. Dziś zamawiam pinki, to akurat na 30.11 będzie normalny test już do zrobienia, chociaz czytając o waszych pinkach i biorąc moje doświadczenie pod uwagę, to zaden test normalny nie jest 🤣🤣🤣
Nawet mi nie podnoś ciśnienia pinkami...pora je wyszczać czym prędzej 🤦 rano zrobiłam i był ten duch widzialny na żywo gołym okiem i bez marszczenia brwi 😂 stwierdziłam, że w dupie z takimi testami i naszczałam na drugi z drugiego moczu ...ten stwierdził, że nie ma kreski testowej 🤦 bo po co mu 😂😂😂 Także gorące pozdrowienia od pinków dla mnie 🤣

Ja już też mam dość pinków. Miałam na nich takie kreski znowu w tym cyklu, a w tamtym nawet ciemniejsze przy becie mniejszej niż 2, więc chyba się przerzucę na te z amazona, co wstawiałyście link, bo ich używałam starałam się o syna i nie oszukiwały.
Mnie wkurza, że one nie są jednakowe... Ja rozumiem quixx fałszywkę( trafiłam na 3 z tej samej serii) zdarza się 🤷 Ale ta sama seria wybarwia się w 3 światy 🤦🤦🤦 to już nie na moje nerwy

wiesz co, to jest jakby 8dpo, do tego blastocysta była już rozprężona, więc praktycznie gotowa do implantacji... No nic, czekam, nic więcej nie mogę zrobić 🤷🏻‍♀️
ale jest zimno na dworze i trzeba więcej czasu bombelkowi żeby się zakopać w kołderkę 🤗 w sumie to nawet w pierzynkę wyhodowaną na burakach i magicznym proszku 😉 (ps. wczoraj sobie ten proszek i ja zamówiłam)
Także na spokojnie, pojutrze będzie krecha 😁

Dziewczyny tak lekko zmieniając temat. Znacie może perfumy Made in Lab? Bardzo kusi mnie cena, czytałam dużo pozytywnych opinii że długo się trzymają i faktycznie pachną podobnie jak oryginały. Tylko teraz pytanie - czy można je gdzieś stacjonarnie w Warszawie powąchać? Ktoś coś wie? Szukałam w internetach, ale nawet wujek google nie zna odpowiedzi na to pytanie :/ Podobno mają je w Hebe, ale chyba też nie stacjonarnie tylko kupić można w aplikacji

reklama
Dziewczyny tak lekko zmieniając temat. Znacie może perfumy Made in Lab? Bardzo kusi mnie cena, czytałam dużo pozytywnych opinii że długo się trzymają i faktycznie pachną podobnie jak oryginały. Tylko teraz pytanie - czy można je gdzieś stacjonarnie w Warszawie powąchać? Ktoś coś wie? Szukałam w internetach, ale nawet wujek google nie zna odpowiedzi na to pytanie :/ Podobno mają je w Hebe, ale chyba też nie stacjonarnie tylko kupić można w aplikacji
u mnie w Lidlu były niedawno i też się zastanawiałam czy nie wziąć ale akurat tylko kilka zapachów, których nie znam więc nie umiem powiedzieć, czy pachną jak oryginały 🤔

Do góry