reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

W czasie Ci się pojawiała fabryczna?
Tak, zdarzało się że tak. Po prostu była szara
tak! 🤍 Jeszcze trochę grozi paluszkiem i coś tam trochę ćmi jakby się nie mogła zdecydować czy kończymy, czy rozkręcamy się na nowo, ale już głównie mam takiego pomigrenowego kaca w postaci ciężkiej głowy, oslabienia i mdłości 🤍

Gorzej, że nasikalam na test i biało i mi smutno, chociaż to dopiero 3dpt, czyli jeszcze nic nie znaczy.

Ale @Kitsune to znaczy, że już będę dalej sikać, więc przepisz mnie proszę z rezerwowej na 30.11 - wtedy negatywny już raczej będzie ostateczny
Już przepisuję. I trzymam mocno kciuki za małego Bolilolka 🤞🤞

reklama
Ja zaczynam tracić cierpliwość do pinków 🤔 jak żyje nie przerobiłam u nich tylu atrakcji 🤷 dzisiaj dałabym sobie rękę obciąć, że coś majaczy i majaczy na 99,9% kreska testowa 🤦. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przed 12dpo to nawet nie ma co zaczynać sikania 🤷
Nie wiem czy tu coś widać 😂 na żywo widziałam i uwaga!!! Wyrzuciłam test 💪
Ja już też mam dość pinków. Miałam na nich takie kreski znowu w tym cyklu, a w tamtym nawet ciemniejsze przy becie mniejszej niż 2, więc chyba się przerzucę na te z amazona, co wstawiałyście link, bo ich używałam starałam się o syna i nie oszukiwały.

Ja to testuje codziennie by zuużyć te nordtesty, bo jak wysikam taki cień kreski 8 czy 9 dni po to się mimo rozsądku napalę😁🤣😂. Dziś zamawiam pinki, to akurat na 30.11 będzie normalny test już do zrobienia, chociaz czytając o waszych pinkach i biorąc moje doświadczenie pod uwagę, to zaden test normalny nie jest 🤣🤣🤣
Nawet mi nie podnoś ciśnienia pinkami...pora je wyszczać czym prędzej 🤦 rano zrobiłam i był ten duch widzialny na żywo gołym okiem i bez marszczenia brwi 😂 stwierdziłam, że w dupie z takimi testami i naszczałam na drugi z drugiego moczu ...ten stwierdził, że nie ma kreski testowej 🤦 bo po co mu 😂😂😂 Także gorące pozdrowienia od pinków dla mnie 🤣

Ja już też mam dość pinków. Miałam na nich takie kreski znowu w tym cyklu, a w tamtym nawet ciemniejsze przy becie mniejszej niż 2, więc chyba się przerzucę na te z amazona, co wstawiałyście link, bo ich używałam starałam się o syna i nie oszukiwały.
Mnie wkurza, że one nie są jednakowe... Ja rozumiem quixx fałszywkę( trafiłam na 3 z tej samej serii) zdarza się 🤷 Ale ta sama seria wybarwia się w 3 światy 🤦🤦🤦 to już nie na moje nerwy

wiesz co, to jest jakby 8dpo, do tego blastocysta była już rozprężona, więc praktycznie gotowa do implantacji... No nic, czekam, nic więcej nie mogę zrobić 🤷🏻‍♀️
ale jest zimno na dworze i trzeba więcej czasu bombelkowi żeby się zakopać w kołderkę 🤗 w sumie to nawet w pierzynkę wyhodowaną na burakach i magicznym proszku 😉 (ps. wczoraj sobie ten proszek i ja zamówiłam)
Także na spokojnie, pojutrze będzie krecha 😁

Dziewczyny tak lekko zmieniając temat. Znacie może perfumy Made in Lab? Bardzo kusi mnie cena, czytałam dużo pozytywnych opinii że długo się trzymają i faktycznie pachną podobnie jak oryginały. Tylko teraz pytanie - czy można je gdzieś stacjonarnie w Warszawie powąchać? Ktoś coś wie? Szukałam w internetach, ale nawet wujek google nie zna odpowiedzi na to pytanie :/ Podobno mają je w Hebe, ale chyba też nie stacjonarnie tylko kupić można w aplikacji

reklama
Dziewczyny tak lekko zmieniając temat. Znacie może perfumy Made in Lab? Bardzo kusi mnie cena, czytałam dużo pozytywnych opinii że długo się trzymają i faktycznie pachną podobnie jak oryginały. Tylko teraz pytanie - czy można je gdzieś stacjonarnie w Warszawie powąchać? Ktoś coś wie? Szukałam w internetach, ale nawet wujek google nie zna odpowiedzi na to pytanie :/ Podobno mają je w Hebe, ale chyba też nie stacjonarnie tylko kupić można w aplikacji
u mnie w Lidlu były niedawno i też się zastanawiałam czy nie wziąć ale akurat tylko kilka zapachów, których nie znam więc nie umiem powiedzieć, czy pachną jak oryginały 🤔

Do góry