reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja bym Cię namówiła do złego 🤫
😈 myślę o tym cały czas jednak nie wiem komu wtedy ewentualnie zrobię „na złość” gdyby rzeczywiście istniały jakieś realne przesłanki do odroczenia 😌 mój doktorek rozsądny chłop, nie będzie innej opcji niż przełożenie - wezmę to na klatę.
Obiecałam sobie, że choćby nie wiem co się działo, to w tym roku nie będę psuła mojemu mężowi świąt 😬 on uwielbia ten czas, ten klimat, już od wczoraj podśpiewuje sobie świąteczne piosenki🥰 w zeszłym roku w święta byłam w kiepskiej formie psychicznej, co przełożyło się też na niego, w tym będę w dobrym nastroju i koniec😝Wczoraj ukręciłam piernik staropolski długodojrzewający, w tym tygodniu biorę się za dekorowanie mieszkania. Opcję są dwie- będą super radosne święta z bombelkiem pod sercem😍 albo będą radosne święta z drinkami, jedzonkiem i spotkaniami z rodzinką/znajomymi…

reklama
No my teraz za 90 metrów zapłacimy 6tys. + opłaty jakieś 500zł. I to jest z jedna z najlepszych ofert, jakie znaleźliśmy (mieszkanie wyposażone od A do Z w całkiem niezłym standardzie i idealne położenie). Większość ofert to około 7,5-8 tysięcy miesięcznie. Za taką kwotę mielibyśmy spory dom pod Warszawą, no ale ze względu na to że ja nie mam prawa jazdy a starszakowi nie chcę zmieniać szkoły to niestety ta opcja odpada 🤷‍♀️🤷‍♀️
Kwoty horrendalne :/ to ja już wole mieszkać w Bydgoszczy, zarabiać trochę mniej ale mieć dużo niższe koszty życia 😅 a w sumie mąż pracuje dla firmy z siedziba w Warszawie 😅

Kwoty horrendalne :/ to ja już wole mieszkać w Bydgoszczy, zarabiać trochę mniej ale mieć dużo niższe koszty życia 😅 a w sumie mąż pracuje dla firmy z siedziba w Warszawie 😅
Też bardzo chętnie bym mieszkała w jakimś tańszym mieście. Ale mąż ma tu dzieci z poprzedniego małżeństwa z którymi często się widzi, więc nie możemy mieszkać zbyt daleko 🤷‍♀️

W Gdańsku też ceny masakryczne za wynajem. Potrafią chcieć 3 tysie za pokój 🙈 Jak wynajmowaliśmy 7 lat temu to za dwupokojowe mieszkanie płaciliśmy 1600zl plus opłaty. Teraz to byśmy pewnie z 5k za takie mieszkanie płacili.
Dobrze, że kupiliśmy swoje. Co prawda niecałe 60m2 ale jest swój kąt. No i jak braliśmy kredyt to przy obecnych cenach okazja była spoko.

U mnie biel na teście, 11dpo także już raczej nic się nie pokaże ale będę testować do ostatniego patyka albo pierwszej krwi! 😂
@Aksamitka28 a jak u Ciebie?
@królowa_kresek Ty też testujesz? :>
Ja to testuje codziennie by zuużyć te nordtesty, bo jak wysikam taki cień kreski 8 czy 9 dni po to się mimo rozsądku napalę😁🤣😂. Dziś zamawiam pinki, to akurat na 30.11 będzie normalny test już do zrobienia, chociaz czytając o waszych pinkach i biorąc moje doświadczenie pod uwagę, to zaden test normalny nie jest 🤣🤣🤣

😈 myślę o tym cały czas jednak nie wiem komu wtedy ewentualnie zrobię „na złość” gdyby rzeczywiście istniały jakieś realne przesłanki do odroczenia 😌 mój doktorek rozsądny chłop, nie będzie innej opcji niż przełożenie - wezmę to na klatę.
Obiecałam sobie, że choćby nie wiem co się działo, to w tym roku nie będę psuła mojemu mężowi świąt 😬 on uwielbia ten czas, ten klimat, już od wczoraj podśpiewuje sobie świąteczne piosenki🥰 w zeszłym roku w święta byłam w kiepskiej formie psychicznej, co przełożyło się też na niego, w tym będę w dobrym nastroju i koniec😝Wczoraj ukręciłam piernik staropolski długodojrzewający, w tym tygodniu biorę się za dekorowanie mieszkania. Opcję są dwie- będą super radosne święta z bombelkiem pod sercem😍 albo będą radosne święta z drinkami, jedzonkiem i spotkaniami z rodzinką/znajomymi…
Nastawienie dobre ☺️ a może taki spot zdarzeń jest by uniknąć słabego samopoczucia w święta 😉

reklama
Do góry