reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja zaczynam tracić cierpliwość do pinków jak żyje nie przerobiłam u nich tylu atrakcji dzisiaj dałabym sobie rękę obciąć, że coś majaczy i majaczy na 99,9% kreska testowa . Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przed 12dpo to nawet nie ma co zaczynać sikania
Nie wiem czy tu coś widać na żywo widziałam i uwaga!!! Wyrzuciłam test
Załączniki
Aksamitka28
Nie takie cuda widziałamU mnie flow przestawil owulkę, przez co szanse na CIONSZ minimalne są z sexem 19.11 i 25.11. Nawet śluz sprzyjający był dopiero 20.11 do 22.11...i tyle
Kejcik
no właśnie czułam się fatalnie w piątek i sobotę (całą przespałam), w sobotę właśnie z tego względu zrobiłam test i były dwie grube krechy, takie wymarzone ale nie takim teście wczoraj już zdecydowana poprawa, nawet katar mi ustał w zasadzie, jedynie pokasłuję raz na jakiś czas, gorączki nie miałam. Internistka na teleporadzie mówiła, że teraz jak się człowiek dobrze czuje to 2-3 dni i można śmiało wychodzić z domu a testów się nawet nie powtarza bo mogą wychodzić pozytywne jeszcze długo. Zapytała czy jestem w ciąży. Powiedziałam, że nie ale bym chciała żeby się to zmieniło. Bez szczegółów i procedurze. Zapytała, który dzień cyklu i powiedziała żeby starań nie wstrzymywać z tego powodu… ale też napisała do mnie dziewczyna z grupy IvF na fb i u niej, w identycznej sytuacji, transfer odroczono o kolejny miesiącRozumiem że tylko wynik testu go wykazał, a tak to się dobrze czujesz.
Zważywszy, że mój by był najwcześniej za tydzień to już na pewno dojdę do siebie…
Kitsune
Moderator
Nie widaćJa zaczynam tracić cierpliwość do pinków jak żyje nie przerobiłam u nich tylu atrakcji dzisiaj dałabym sobie rękę obciąć, że coś majaczy i majaczy na 99,9% kreska testowa . Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przed 12dpo to nawet nie ma co zaczynać sikania
Owca91
Moderator
Ja zaczynam tracić cierpliwość do pinków jak żyje nie przerobiłam u nich tylu atrakcji dzisiaj dałabym sobie rękę obciąć, że coś majaczy i majaczy na 99,9% kreska testowa . Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przed 12dpo to nawet nie ma co zaczynać sikania
Ja tam jakiegoś ducha widzę
Owca91
Moderator
A Ty jesteś dziś 11 czy 12 dpo? Bo nie wiem czy jesteś ten sam dzień co ja czy później
Aksamitka28
Ja nie wiem co to za seria ale na nich dziwne cuda wychodzą. Testy są to sikamy dalej chociaż jak jutro nic nie wyjdzie to właściwie mogę czekać na okresJa tam jakiegoś ducha widzę
nieznośne_poplątanie
Ja tu niestety nic nie widzę.Ja zaczynam tracić cierpliwość do pinków jak żyje nie przerobiłam u nich tylu atrakcji dzisiaj dałabym sobie rękę obciąć, że coś majaczy i majaczy na 99,9% kreska testowa . Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przed 12dpo to nawet nie ma co zaczynać sikania
reklama
Aksamitka28
Obstawiam 11 dpo ale równie dobrze może być 10, bo ja owulke tym razem tylko po objawach także nadzieja mnie nie opuszcza a jak przyjdzie okres to będą nowe nadziejeA Ty jesteś dziś 11 czy 12 dpo? Bo nie wiem czy jesteś ten sam dzień co ja czy później