reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Testować laski, testować! 3 dni zostały, chcę jeszcze móc powpisywać brzuszki 😁

I kto zakłada wątek grudniowy? :D

reklama
Ja zaczynam tracić cierpliwość do pinków 🤔 jak żyje nie przerobiłam u nich tylu atrakcji 🤷 dzisiaj dałabym sobie rękę obciąć, że coś majaczy i majaczy na 99,9% kreska testowa 🤦. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przed 12dpo to nawet nie ma co zaczynać sikania 🤷
Nie wiem czy tu coś widać 😂 na żywo widziałam i uwaga!!! Wyrzuciłam test 💪

Załączniki

• Screenshot_2023-11-27-08-25-43-735_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-27-08-25-43-735_com.miui.gallery.jpg
    196,8 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG-20231127-WA0002.jpg
    IMG-20231127-WA0002.jpg
    105,2 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG_20231127_082911.jpg
    IMG_20231127_082911.jpg
    112,4 KB · Wyświetleń: 106
  • IMG_20231127_080527.jpg
    IMG_20231127_080527.jpg
    169,2 KB · Wyświetleń: 97
Rozumiem że tylko wynik testu go wykazał, a tak to się dobrze czujesz.
no właśnie czułam się fatalnie w piątek i sobotę (całą przespałam), w sobotę właśnie z tego względu zrobiłam test i były dwie grube krechy, takie wymarzone ale nie takim teście 🫠 wczoraj już zdecydowana poprawa, nawet katar mi ustał w zasadzie, jedynie pokasłuję raz na jakiś czas, gorączki nie miałam. Internistka na teleporadzie mówiła, że teraz jak się człowiek dobrze czuje to 2-3 dni i można śmiało wychodzić z domu a testów się nawet nie powtarza bo mogą wychodzić pozytywne jeszcze długo. Zapytała czy jestem w ciąży. Powiedziałam, że nie ale bym chciała żeby się to zmieniło. Bez szczegółów i procedurze. Zapytała, który dzień cyklu i powiedziała żeby starań nie wstrzymywać z tego powodu… ale też napisała do mnie dziewczyna z grupy IvF na fb i u niej, w identycznej sytuacji, transfer odroczono o kolejny miesiąc 🙄
Zważywszy, że mój by był najwcześniej za tydzień to już na pewno dojdę do siebie…

Ja zaczynam tracić cierpliwość do pinków 🤔 jak żyje nie przerobiłam u nich tylu atrakcji 🤷 dzisiaj dałabym sobie rękę obciąć, że coś majaczy i majaczy na 99,9% kreska testowa 🤦. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przed 12dpo to nawet nie ma co zaczynać sikania 🤷
Nie widać :(:(

Ja tam jakiegoś ducha widzę 🤞🤞🤞

A Ty jesteś dziś 11 czy 12 dpo? Bo nie wiem czy jesteś ten sam dzień co ja czy później 🙈

Ja tu niestety nic nie widzę. 😔

reklama
Do góry