reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Trochę Cię zmartwię :D
wynik byłby dobry gdybyś ważyła około 30 kilogramów. Podejrzewam, że ważysz więcej.
Zeby było prawidłowo to wynik ferrytyny = nasza waga.
Np. Dla wagi 53 kg prawidłowa ferrytyna około 50ng

Jutro do sklepu po wątróbkę, szpinak, buraki, jaja ;) smoothie z buraka, szpinaku i jabłka Twoim przyjacielem.
Ups. Dzięki wielkie <3 wątróbki nie tknę, ale smoothie może przejdzie :D

reklama
Sama tą ferrytyne bym poszła zbadać, bo mi włosy lecą garściami. Ale ze względu na moje żyły na jedno badanie nie będę się traumatyzować.
Zakwas z buraka już mam nastawiony :) lada dzień będzie można pić.
Ale włosy to chyba lecą mi po stresie i narkozie :)

10 stron niedoboru..

Szukam bratniej duszy. Kto obiera pieczarki? Wszyscy na mnie dziwnie patrzą, ale ja nie umiem ich nie obrać.

Ja tylko myje pieczarki 😅 Obieram tylko te z twarda skórka, bo w większości kupuje te małe młode z których skórka schodzi okropnie i mnie to do #@11-@ doprowadza 🙈

Kurcze laski powiem Wam coś... Miesiąc zbliża się ku końcowi, a ja mimo że piekielnie się bałam czy dam radę prowadzić wątek to jestem mega zadowolona, że spróbowałam ☺️ Może nie był to najsuperowszy wątek ever, ale jestem tak wdzięczna że mogłam z Wami być w najgorszych (próbować choć trochę wirtualnie wesprzeć i pocieszyć - przeżywałam problemy każdej z Was) i najlepszych (płakałam nad wszystkimi pozytywami - serio, nawet owulacyjnymi) momentach życia że nawet sobie nie zdajecie z tego sprawy. Dziękuję Wam wszystkim ❤️❤️

I DAWAĆ MI TU KOLEJNE GRUBE KRECHY!!

Ups. Dzięki wielkie <3 wątróbki nie tknę, ale smoothie może przejdzie :D
No to;
- gotowane jaja na twardo,
- szpinak do kanapek,
- sos z kurczakiem/indykiem + szpinak,
- barszcz czerwony i wyjadasz buraczki,
- buraczki na ciepło do obiadu,
- zakwas z buraka,
- groch, fasola
Przepisami i pomysłami mogę sypać jak z rękawa 😅

Ja się zastanawiam czy tutaj dach nie odleci. Jesteśmy u rodziców w odwiedziny.

I czy na nasz dom nie przywróci się brzoza.

Zasnąć nie mogłam bo siku się chciało, ale tak miło pod kocem. No ale w końcu wstałam.
Leaving See Ya GIF by MOODMAN
Żegnam koleżankę 😂 ja naprawdę sie okropnie boję wiatru a takie opisy od Ciebie mi nie pomagają 😂

Idę kontynuować moją książkę o historiach byłych zakonnic w nadziei, że mnie zmognie

reklama
Do góry