reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Trochę Cię zmartwię :D
wynik byłby dobry gdybyś ważyła około 30 kilogramów. Podejrzewam, że ważysz więcej.
Zeby było prawidłowo to wynik ferrytyny = nasza waga.
Np. Dla wagi 53 kg prawidłowa ferrytyna około 50ng

Jutro do sklepu po wątróbkę, szpinak, buraki, jaja ;) smoothie z buraka, szpinaku i jabłka Twoim przyjacielem.
Ups. Dzięki wielkie <3 wątróbki nie tknę, ale smoothie może przejdzie :D

reklama
Sama tą ferrytyne bym poszła zbadać, bo mi włosy lecą garściami. Ale ze względu na moje żyły na jedno badanie nie będę się traumatyzować.
Zakwas z buraka już mam nastawiony :) lada dzień będzie można pić.
Ale włosy to chyba lecą mi po stresie i narkozie :)

10 stron niedoboru..

Szukam bratniej duszy. Kto obiera pieczarki? Wszyscy na mnie dziwnie patrzą, ale ja nie umiem ich nie obrać.

Ja tylko myje pieczarki 😅 Obieram tylko te z twarda skórka, bo w większości kupuje te małe młode z których skórka schodzi okropnie i mnie to do #@11-@ doprowadza 🙈

Kurcze laski powiem Wam coś... Miesiąc zbliża się ku końcowi, a ja mimo że piekielnie się bałam czy dam radę prowadzić wątek to jestem mega zadowolona, że spróbowałam ☺️ Może nie był to najsuperowszy wątek ever, ale jestem tak wdzięczna że mogłam z Wami być w najgorszych (próbować choć trochę wirtualnie wesprzeć i pocieszyć - przeżywałam problemy każdej z Was) i najlepszych (płakałam nad wszystkimi pozytywami - serio, nawet owulacyjnymi) momentach życia że nawet sobie nie zdajecie z tego sprawy. Dziękuję Wam wszystkim ❤️❤️

I DAWAĆ MI TU KOLEJNE GRUBE KRECHY!!

Ups. Dzięki wielkie <3 wątróbki nie tknę, ale smoothie może przejdzie :D
No to;
- gotowane jaja na twardo,
- szpinak do kanapek,
- sos z kurczakiem/indykiem + szpinak,
- barszcz czerwony i wyjadasz buraczki,
- buraczki na ciepło do obiadu,
- zakwas z buraka,
- groch, fasola
Przepisami i pomysłami mogę sypać jak z rękawa 😅

No to;
- gotowane jaja na twardo,
- szpinak do kanapek,
- sos z kurczakiem/indykiem + szpinak,
- barszcz czerwony i wyjadasz buraczki,
- buraczki na ciepło do obiadu,
- zakwas z buraka,
- groch, fasola
Przepisami i pomysłami mogę sypać jak z rękawa 😅
Dziękuję <3 chyba w takim razie wybiorę się jutro na zakupy bo nic z tego nie mam, nawet jajek :D

Ja się zastanawiam czy tutaj dach nie odleci. Jesteśmy u rodziców w odwiedziny.

I czy na nasz dom nie przywróci się brzoza.

Zasnąć nie mogłam bo siku się chciało, ale tak miło pod kocem. No ale w końcu wstałam.
Leaving See Ya GIF by MOODMAN
Żegnam koleżankę 😂 ja naprawdę sie okropnie boję wiatru a takie opisy od Ciebie mi nie pomagają 😂

Idę kontynuować moją książkę o historiach byłych zakonnic w nadziei, że mnie zmognie

reklama
Do góry